Έτοιμη η Καβάλα

Gazzetta team
Έτοιμη η Καβάλα

bet365

Όπως δείχνουν όλα η Καβάλα από τη νέα σεζόν αναμένεται να πάρει μέρος στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και για την ακρίβεια στον 1ο όμιλο, οπότε οι άνθρωποι της προσπαθούν να συνηθίσουν τα νέα δεδομένα!

Τα παραπάνω προκύπτουν έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το πρωί της Παρασκευής οι διοικούντες της ομάδας με την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας.

«Έχουμε καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά συμμετοχής. Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν έρθει στην κατοχή σας». Τα παραπάνω λόγια είναι το ζουμί των λεγομένων των ιθυνόντων της «Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά» προς την επιτροπή. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως οι ίδιοι έχουν παρατήσει τον δικαστικό τους αγώνα.

Τουναντίον συνεχίζουν απτόητοι μιας και περιμένουν την απόφαση στο αίτημα τους σχετικά με το πάγωμα όλων των αποφάσεων που έχουν να κάνουν με το πάγωμα όλων των αποφάσεων οι οποίες και έχουν παρθεί εναντίον του συλλόγου και σχετίζονται με τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το πάλεψε αλλά λύγισε

Ο Γιούχτας αν και προηγήθηκε με 2-0 του ΑΟ Χανίων δεν τα κατάφερε καθώς υποτάχτηκε στο συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη μιας και το τελευταίο κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να φύγει τη νίκη με 3-2.

Τα γκολ των Χρ. Καλομοίρη στο 12΄ και Χαλκιαδάκη στο 38΄ έβαλαν σε θέση οδηγού την ομάδα του Μηνά Πίτσου. Με την έναρξη της επανάληψης το συγκρότημα των Χανίων μπήκε αλλαγμένο και κατάφερε μέσα σε διάστημα 12 λεπτών να κάνει την ανατροπή και ταυτόχρονα να κλέψει τη νίκη μέσα στις Αρχάνες (έδρα των γηπεδούχων). Την αρχή έκανε ο Αργυρίου στο 65΄, για να τον ακολουθήσουν οι Μποχώνης στο 75΄ και ο Βαν Ντερ Χουφτ στο 82΄. Το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είχε πάρει και διαστάσεις θριάμβου για τους φιλοξενούμενους αλλά το σουτ του Ανωγειανάκη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μ.Καλομοίρη αποσοβώντας με αυτό τον τρόπο το 2-4.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μηνάς Πίτσος): Μ. Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Ιερωνυμάκης, Μαραγκουδάκης, Χαλκιαδάκης, Φερεντίνος, Γιακουμάκης, Κασσωτάκης, Καρβελάς, Βιτώρος, Χρ. Καλομοίρης. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Στάχτιαρης, Νύκταρης, Παπαδάκης, Αεράκης, Δρακούλης.

Α.Ο. ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Πετράκης): Ευστρατίου, Μπακάκης, Τσιμπανάκης, Κορδονούρης, Μποχώνης, Σεληνιωτάκης, Αντωνόπουλος, Ανωγειανάκης, Πλουσής, Βαρουξάκης, Αργυρίου Έπαιξαν επίσης και οι: Καλογεράκης, Κατάκης, Τζανάκης, Τσαρτσίδης, Βαν Ντερ Χουφτ, Βουρβαχάκης, Φάμπιο, Τάντσης, Παπαδάκης, Μπρατσιάνι

Απογοήτευσε η Καστοριά!

Ως απαράδεκτη και απογοητευτική μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος την εικόνα που έδειξε στο φιλικό με αντίπαλο τον Εθνικό Βατερού, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την ήττα της Καστοριάς στην έδρα του πρώτου με 2-1.

Χαρακτηριστικό όλων των παραπάνω είναι και το γεγονός πως η ομάδα του Μιχάλη Μαυρίδη πήγε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με μόλις 15 παίκτες ετοιμοπόλεμους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα στο δεύτερο μέρος να ξεμείνει από δυνάμεις και ταυτόχρονα να περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Προβληματισμός ωστόσο επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης και ιδιαίτερα προς το πρόσωπο του προέδρου της ομάδας Αχιλλέα Σταμούλη καθώς όπως γίνεται αντιληπτό οι περισσότεροι από τους παίκτες σε επίπεδο ατομικό είναι εγνωσμένης αξίας παρόλα αυτά γίνεται πολλών αδυναμιών αλλά και κενών διαστημάτων σε ότι έχει να κάνει με το ομαδικό επίπεδο.

Όσον αφορά στα του αγώνα ο Γιώργος Τσαμτσάκης με μια ωραία ατομική προσπάθεια πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους. Στα αρνητικά του παιχνιδιού συμπεριλαμβάνονται πέρα των παραπάνω και οι τραυματισμοί των Βασίλη Δημητριάδη και Θέμη Βελλίδη. Στην περίπτωση του δεύτερου ο τραυματισμός του χαρακτηρίζεται σοβαρός μιας και ο ίδιος σε ανύποπτη φάση συγκρούστηκε με αντίπαλο επιθετικό κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να του γίνουν οκτώ ράμματα στο κεφάλι προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στο ίδιο περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:( Μιχάλης Μαυρίδης): Δημητριάδης, Λίτσκας Κ., Μπορόζης, Μήνος, Κεφαλίδης Τσετιροκλής, Κεραμίδας, Τσουλάκος, Τσαμτσάκης, Πετρόπουλος, Βελλίδης Έπαιξαν ακόμα και οι: Τούλιος, Ζυπίδης και Μουρζίδης

Τέλος το Δ.Σ. της Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Εθνικό Βατερού για την άψογη φιλοξενία του, την οποία και αναμένεται να ανταποδώσει του πρωταθλήματος. Επίσης εύχεται ταχεία ανάρρωση στον άτυχο παίκτη της γηπεδούχου ομάδας που υπέστη κάταγμα στη μύτη.

Νέα τριάρα το Κορδελιό!

Με σκορ 3-0 επικράτησε της Καλλικράτειας ο Οδυσσέας Κορδελιού σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής. Το συγκρότημα του Βασίλη Αντωνιάδη για ακόμα ένα φιλικό πέτυχε τρία τέρματα ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο τον ίδιο αλλά και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Νίκησε η Κασσιώπη

Τη νίκη με 1-0 κατάφερε να πάρει η Κασσιώπη στο εντός έδρας φιλικό με αντίπαλο τον Θεσπρωτό που έγινε την Κυριακή στο γήπεδο του Θιναλίου. Το γκολ για την ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ενώ ταυτόχρονα προβλημάτισε με την απόδοσή της πέτυχε ο Κώστας Γκερέκος με πλασέ στο 55΄.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ενώ για το συγκεκριμένο φιλικό είχε οριστεί να το διευθύνει ο Τάσος Κάκος ο ίδιος δεν το σφύριξε. Ο λόγος για τον οποίο ο Κερκυραίος ρέφερι προέβη σε αυτή την ενέργεια δεν ήταν άλλος από το ότι οι άνθρωποι των φιλοξενουμένων δεν είχαν φέρει μαζί τους τα δελτία των παικτών τους.

Έπειτα από αυτή την αρνητική εξέλιξη ο διεθνής ρέφερι αρνήθηκε να διαιτητεύσει το παιχνίδι από τη στιγμή που η ομάδα του Θεσπρωτού δεν είχε τα δελτία, αποχωρώντας από το γήπεδο μαζί με τις δύο βοηθούς του Δήμητρα Ανδριώτη και Φωτεινή Γραϊκού. Χρέη διαιτητή ανέλαβε να εκτελέσει ο προπονητής της παιδικής ομάδας της Κασσιώπης Νίκος Τσιρώνης.

Κρίσιμη Γ.Σ. Στην Φιλιππιάδα

Ως κρίσιμη χαρακτηρίζεται η Γ.Σ. της Δευτέρας για τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Το συγκεκριμένο γεγονός αναμένεται να λάβει χώρα στις 20:00 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζηρού. Τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν για την ομάδα της Πρέβεζας δεν διαφέρουν και πολύ από αυτά των άλλων συλλόγων με βασικότερο από όλα το οικονομικό. Από τα παραπάνω δεδομένα η παρουσία όλων των φιλάθλων-μελών του Εθνικού Φιλιππιάδας κρίνεται απαραίτητη, μιας και αναμένεται να συζητηθούν καυτά θέματα για την πορεία και το μέλλον της ομάδας.

 

Τελευταία Νέα