Ανησυχία Πέρισιτς για «Καραϊσκάκης»

Gazzetta team
Ανησυχία Πέρισιτς για «Καραϊσκάκης»

bet365

Την επιθυμία να φύγει νικητής από το «Γ. Καραϊσκάκης» με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ εξέφρασε ο Κροάτης μέσος του γερμανικού συλλόγου, Ιβάν Πέρισιτς, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 22χρονος μέσος της Ντόρτμουντ στον Πρωταθλητή:

Για το παιχνίδι Ελλάδα-Κροατία: «Δεχτήκαμε γκολ μέσα από δύο χαζές περιπτώσεις και τώρα είμαστε σε δύσκολη θέση».

Για το αν η Κροατία έχει ελπίδες να πάρει την πρώτη θέση στον έκτο όμιλο: «Γιατί όχι; Θα περιμένουμε το τελευταίο ματς, να δούμε τι θα γίνει με την αναμέτρηση της Ελλάδας στη Γεωργία. Εμείς είμαστε σίγουρα δεύτεροι και από εκεί και πέρα θα κάνουμε το καθήκον μας».

Για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη: «Ελπίζω με την Μπορούσια να καταφέρουμε κάτι καλύτερο εδώ. Από εκεί και πέρα, είναι τυπική ατμόσφαιρα Βαλκανίων. Αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για αυτό τώρα».

Για τους παίκτες του Ολυμπιακού που γνωρίζει: «Τον Τοροσίδη, σε ό,τι έχει να κάνει με τους Έλληνες, αλλά και τον Μιραλάς από το Βέλγιο. Είναι πολύ καλός παίκτης. Έχει πολλούς αξιόλογους παίκτες ο Ολυμπιακός και ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολη αποστολή στο Καραϊσκάκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα