Παραδέχτηκε... Ελλάδα ο Σούκερ

Παραδέχτηκε... Ελλάδα ο Σούκερ

Gazzetta team
Παραδέχτηκε... Ελλάδα ο Σούκερ

bet365

Πολύ καλή εντύπωση έκανε στον παλαίμαχο Κροάτη επιθετικό, Νταβόρ Σούκερ η μαχητικότητα της Ελλάδας κόντρα στην Εθνική της χώρας του. Τι δήλωσε ο βετεράνος άσος για τη νίκη που μας στέλνει στο EURO αλλά και για το «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νταβόρ Σούκερ στον «Πρωταθλητή»:

Για τη νίκη της Εθνικής επί της Κροατίας: «Η Ελλάδα έπαιξε καλύτερα και νίκησε δίκαια. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να βγούμε πρώτοι στον όμιλο, αλλά νομίζω πως η καλύτερη ομάδα νίκησε».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Δώσατε μάχη και εμείς χάσαμε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Ξέραμε που ακριβώς είστε επικίνδυνοι, αλλά μας νικήσατε σε όλα τα επίπεδα. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για τα μπαράζ».

Για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η Ελλάδα: «Εύχομαι να πάει ψηλά. Έχω πολλούς φίλους Έλληνες και θέλω να πάει καλά. Μακάρι να επαναλάβει ότι κατάφερε το 2004. Από την στιγμή που περνάτε πρώτοι στον όμιλο, με αυτή την ψυχή και το ομαδικό πνεύμα, μπορείτε να πάτε ψηλά».

Για το αν θυμάται το «Γ. Καραϊσκάκης» από την εποχή που αγωνίζοταν: «Και βέβαια το θυμάμαι. Ακόμα θυμάμαι τους οπαδούς του Ολυμπιακού, πολλοί εκ των οποίων με χαιρέτησαν. Όλοι οι παίκτες θέλουν να ζήσουν και να παίζουν σε μια τέτοια ατμόσφαιρα όπως αυτή που υπάρχει στο ‘Καραϊσκάκη’».

 

Τελευταία Νέα