«Είχε άδικο ο Γκέκας...»

«Είχε άδικο ο Γκέκας...»

Gazzetta team
«Είχε άδικο ο Γκέκας...»

bet365

Την παρουσία της Εθνικής στα προκριματικά του EURO 2012 σχολίασε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη επί της Κροατίας αλλά και την επιστροφή του Φάνη Γκέκα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης στον Sentra 103.3:

Για τη γενικά καλή παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια σχολίασε: «Η δική μας χαρά είναι ότι είμαστε σε μεγάλες διοργανώσεις και έχουμε στην ελίτ του ποδοσφαίρου την Εθνική. Είναι σαν να παίρνει πολλούς μαζεμένους τίτλους, αφού η πιο σημαντική ομάδα είναι η εθνική ομάδα. Όταν είσαι συνέχεια στις πιο μεγάλες διοργανώσεις και στη δωδεκάδα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δεν είναι τύχη, είναι δουλειά. Η οικογένεια χτίζεται με τη δουλειά και τη νοοτροπία που έχει η ομάδα να χτίζεται η οικογένεια. Νομίζω ότι για μια χώρα όπως η Ελλάδα, με όλα αυτά τα προβλήματα, ήταν ένα καλό βράδυ».

Για το θέμα που είχε προκύψει με την αποχώρηση και την επιστροφή του Φάνη Γκέκα: «Δεν είχα κάτι να κρύψω. Νομίζω ότι ο Φάνης το κατάλαβε. Νομίζω ότι είχε άδικο 100%, έκανε λάθος, το παραδέχτηκε, γύρισε πίσω και καλά έκανε, γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε καλούς ποδοσφαιριστές».

Τέλος όταν ρωτήθηκε για το αν έχει στο μυαλό του το ρεκόρ των 100 συμμετοχών είπε: «Δεν σκέφτομαι τις συμμετοχές. Να πάμε με το καλό στο Euro. Και βλέπουμε. Έχουμε ένα δύσκολο ματς. Στο ποδόσφαιρο δεν σου χαρίζουν τίποτα. Όλα τα κερδίζεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα