«Διαπιστευμένα»... επεισόδια!

«Διαπιστευμένα»... επεισόδια!

Gazzetta team
«Διαπιστευμένα»... επεισόδια!

bet365

Με διαπιστεύσεις μπήκαν μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κάποια από τα άτομα που ευθύνονται για τα επεισόδια στο ματς με την Κροατία.

Όπως αναφέρει το soccerplus.gr, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ορισμένα άτομα μπήκαν μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, έχοντας διαπιστεύσεις υπαλλήλων του γηπέδου.

Με το που εισήλθαν βρέθηκαν με... εξοπλισμό, δηλαδή με κράνη και πολεμοφόδια και στη συνέχεια έσπασαν ένα μπλόκο σεκιούριτι και κινήθηκαν περιμετρικά του γηπέδου φτάνοντας δίπλα και αριστερά από τη θύρα όπου βρίσκονταν οι Κροάτες. Άλλοι κουκουλοφόροι είχαν μπει από τη θύρα 25, δηλαδή δεξιά των Κροατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια προκλήθηκαν από Σέρβους και «Έλληνες φίλους τους». Η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για τη γυναίκα σεκιούριτι που ήταν στη θύρα 3, από την οποία εισήλθαν και εν συνεχεία λειτούργησαν συντεταγμένα τα άτομα που προκάλεσαν επεισόδια. Πάντως οι κάμερες του γηπέδου έχουν καταγράψει πολλά πρόσωπα, αλλά δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Οι σκληροί Κροάτες έμειναν εκτός

Οι Κροάτες δεν ήθελαν να δώσουν εισιτήρια σε κάποιους σκληρούς οπαδούς τους, με αποτέλεσμα 90 από αυτούς να φτάσουν έξω από το γήπεδο και να μην τους επιτραπεί η είσοδος αφού δεν είχαν εισιτήρια.

Οι κροατικές εφημερίδες γράφουν σήμερα ότι Έλληνες σε συνεργασία με Σέρβους χτυπούσαν γυναικόπαιδα. Από την ΕΠΟ, ανεπίσημα βγαίνει ότι οι Κροάτες δεν τήρησαν τίποτα από αυτά που συμφωνήθηκαν σε τέσσερις συσκέψεις.

Αυτοί άνοιξαν και τις πόρτες για τους υπόλοιπους, οι οποίοι πέρασαν και τα... πολεμοφόδια. Στη συνέχεια, αφού έσπασαν ένα μπλόκο σεκιούριτι έφτασαν αριστερά από τη θύρα των Κροατών, ενώ είχαν και τη συνδρομή κάποιων που είχαν μπει από τα δεξιά, βάζοντας ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους στη... μέση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στα επεισόδια συμμετείχαν και Σέρβοι, ενώ παρά το ότι οι κάμερες έχουν καταγράψει αρκετά πρόσωπα, δεν έγινε καμία σύλληψη, πέραν της γυναίκας σεκιούριτι που ήταν στη θύρα 3 και εις βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα