«Απογοητεύτηκα από τον Αδαμίδη»

Θοδωρής Βασίλης
«Απογοητεύτηκα από τον Αδαμίδη»

bet365

Έντονα δυσαρεστημένοι είναι στον Πανιώνιο με τις άσεμνες χειρονομίες του Σταύρου Αδαμίδη και των ανθρώπων του. Ο πρόεδρος Γεράσιμος Βεντούρης μιλώντας στο gazzetta.gr, δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για τις πράξεις του κ.Αδαμίδη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης μετά το γκολ του Μανωλά γύρισε προς τον κόσμο του Πανιωνίου και φώναξε μέσα από τα μπουθ «σας γα...», με τη συνοδεία του και τους υπόλοιπους εκπροσώπους της ΑΕΚ να κάνουν επίσης άσεμνες χειρονομίες. Επίσης, ο Γιώργος Κωνσταντινίδης έριξε μια καρέκλα στο τζάμι, με αποτέλεσμα να εξαγριώσει ακόμα περισσότερο τους Νεοσμυρνιώτες.

«Απογοητεύτηκα να σας πω την αλήθεια με τις πράξεις του κ.Αδαμίδη. Εγώ προσωπικά τον έχω σε εκτίμηση τον Σταύρο Αδαμίδη. Θα το δούμε το θέμα αυτό και αύριο στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Είναι άσχημο αυτό γιατί μας έχει δημιουργήσει χίλια προβλήματα ακόμα και με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη. Μας χρωστάει λεφτά για τον Μάκο, αλλά τον έβαλε να αγωνιστεί στο μεταξύ μας παιχνίδι. Θέλω να υπάρχει ένα μέτρο λογικής και κατανόησης, δεν μπορούν να ξεφεύγουν έτσι τα πράγματα», ανέφερε ο Γεράσιμος Βεντούρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα