Άδεια πήραν, θα παίξουν όμως;

Gazzetta team
Άδεια πήραν, θα παίξουν όμως;

bet365

Όπως είχε γράψει από το Σάββατο το gazzetta.gr, o Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας πήραν άδεια συμμετοχής από την ΕΕΑ και πλέον η απόφαση περνάει στη Σούπερ Λίγκα για να δώσει την έγκριση για να παίξουν στη μεγάλη κατηγορία!

Από το μεσημέρι ξεκίνησε η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και εξέτασε φακέλους των ομάδων για αδειοδότηση. Τελικά ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας πήραν άδεια συμμετοχής όπως γράψαμε από το Σάββατο!

Πλέον πρέπει να συνεδριάσει η Σούπερ Λίγκα και να αποφασίσει εάν θα βάλει τις δύο ομάδες στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που εξαρτάται και από την εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού, την Τρίτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αλλά και από ερμηνείες των κανονισμών. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, ομάδα που υποβιβάζεται αγωνιστικά δεν έχει το δικαίωμα να παραμείνει στην κατηγορία, γεγονός που ευνοεί Λεβαδειακό και Δόξα, καθώς έτσι αποχαιρετούν οριστικά τη Σούπερ Λίγκα ΑΕΛ και Πανσερραϊκός.

Ωστόσο όπως επισημαίνουν οι δύο ομάδες που έχουν υποβιβαστεί, η εφαρμογή του ΚΑΠ έχει ανατραπεί από τη Σούπερ Λίγκα με τις πρόσφατες αποφάσεις για τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για την Καλλιθέα!

Αναμονή για τα στημένα

Το πιθανότερο πάντως είναι η Λίγκα να περιμένει να ολοκληρωθεί το θέμα με την εμπλοκή του Λεβαδειακού αλλά και της Δόξας στο σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών, προτού πάρει την τελική της απόφαση, καθώς δεν θέλει να ανεβάσει μια ομάδα η οποία σε δύο μέρες μπορεί να υποβιβαστεί ξανά.

 

Τελευταία Νέα