«Μην ενοχλείτε τους ποδοσφαιριστές μας»

Νίκος Τσιώκος
«Μην ενοχλείτε τους ποδοσφαιριστές μας»

bet365

Με δελτίο Τύπου, που απέστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η ΠΑΕ Καβάλα έστειλε το μήνυμά της να μην... αγγίξει κανείς τους ποδοσφαιριστές της, τώρα που υποβιβάστηκε στη Δ' Εθνική.

Από τη στιγμή που αποφασίστηκε ο υποβιβασμός της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου στη Δ' Εθνική, όλα τα μέσα ενημέρωσης έγραψαν πως είναι ευκαιρία για αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ να αποκτήσουν πιο άνετα παίκτες, που θα ήθελαν να τους εντάξουν στο ρόστερ τους. Ωστόσο, όπως έπραξε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση, έκανε και σήμερα η Καβάλα με δελτίο Τύπου. Οι «Αργοναύτες» έστειλαν το μήνυμά τους σε κάθε κατεύθυνση και ξεκαθάρισαν πως κανείς δεν πρέπει να ενοχλεί τους παίκτες τους.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ή ΠΑΕ

Ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες για το ενδιαφέρον σας που αφορά ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Κύριοι ασχοληθείτε με την οργάνωση της ομάδας σας και τους μεταγραφικούς σας στόχους χωρίς να ενοχλείτε και να υπολογίζετε τους δικούς μας ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν να είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας μας.

Έπειτα από τα ασφαλιστικά μέτρα, που θα καταθέσουμε την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, όποιος προσπαθήσει να ενεργήσει εις βάρος μας θα μας βρει μπροστά του.

Λίγος σεβασμός δε βλάπτει και δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

 

Τελευταία Νέα