Βεντούρης τέλος!

Δημήτρης Τομαράς
Βεντούρης τέλος!

bet365

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Πανιώνιος υπέβαλλε προφορικά την Παρασκευή ο Γεράσιμος Βεντούρης. «Είχε δεχθεί μεγάλη πίεση λόγω του Πανιωνίου», τόνισε στο gazzetta.gr ο παράγοντας της ομάδας, Κώστας Τσολακάκης. Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Τάκη Λεμονή.

Οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν από την προεδρία της ΠΑΕ Πανιώνιος αποτελεί ο Γεράσιμος Βεντούρης, που παραιτήθηκε προφορικά την Παρασκευή. Το Σάββατο ο έμπειρος παράγοντας θα υποβάλλει και γραπτώς την παραίτησή του.

Πάντως στην παρούσα φάση δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον πάγκο του Πανιωνίου ο Τάκης Λεμονής. Από την μεριά του ο παράγοντας του Πανιωνίου, Κώστας Τσολακάκης, υποστήριξε στο gazzetta.gr: «Είχε δεχθεί μεγάλη πίεση λόγω του Πανιωνίου. Εμείς δεν είχαμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μαζί του. Τον στηρίζουμε απόλυτα.

Ενδεχομένως και να ανακαλέσει την παραίτησή του. Το υπάρχον συμβούλιο πάντως θα συνεχίσει είτε με τον Βεντούρη είτε χωρίς αυτόν». Παράλληλα για τον Λεμονή ανέφερε: «Επειδή πολλοί μπορεί να βγουν και να πουν πολλά, ο Λεμονής δεν πρόκειται να φύγει. Το υπάρχον συμβούλιο στηρίζει απόλυτα τον προπονητή».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED