«Δεν ξεχνώ τα γκολ στο ΟΑΚΑ!»

Δημήτρης Τομαράς
«Δεν ξεχνώ τα γκολ στο ΟΑΚΑ!»

bet365

Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ λίγο πριν βάλει την φανέλα της Νότιγχαμ, μίλησε στο gazzetta.gr από την Αγγλία και έφερε στο μυαλό του τα γκολ με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, λέγοντας πως «θα είμαι για πάντα φαν του Ολυμπιακού!»

Ο Άγγλος φορ δεν βρίσκεται πια στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα ξεχάσει την πρώην πλέον ομάδα του. Μιλώντας στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε πως θα είναι για πάντα φαν των Πειραιωτών ενώ... υποκλίθηκε στον φίλαθλο κόσμο τους, τον οποίο θα θυμάται διαρκώς. Άλλωστε και αυτοί θα τον θυμούνται για τα γκολ που πέτυχε στο Ολυμπιακό στάδιο κόντρα στον Παναθηναϊκό (στο 0-1 σε ματς πρωταθληματος) αλλά και στον αλήστου μνήμης τελικό με την ΑΕΚ!

- Ματ του χρόνου δεν θα βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό. Πως νιώθεις και τι σήμαινε για σένα να παίζεις γι' αυτήν την ομάδα;

Μου άρεσε πολύ να παίζω στον Ολυμπιακό. Το λάτρευα αυτό. Η ομάδα έχει έναν φανταστικό κόσμο. Έζησα εκεί καταπληκτικές στιγμές. Είναι ένα κλαμπ που θα στηρίζω πάντα. Θα είμαι για πάντα φαν του Ολυμπιακού! Θα συνεχίσω να τον παρακολουθώ όπου και όποτε μπορώ αλλά και να τον υποστηρίζω. Όσο για τους φιλάθλους έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Τώρα όμως είμαι σε άλλη ομάδα.


- Τι είναι αυτό που κρατάς από τον Ολυμπιακό; Τι δεν θα ξεχάσεις;

Σίγουρα κρατάω τους τίτλους που πήραμε. Επίσης δεν ξεχνάω τα γκολ εναντίον του Παναθηναϊκό και της ΑΕΚ. Με την ΑΕΚ ήταν ένας απίστευτος τελικός και το γκολ που πέτυχα ήταν πολύ σημαντικό. Ένα μοναδικό ματς. Όμως και με τον Παναθηναϊκό παίζαμε εκτός έδρας και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ!

- Ποιές θα χαρακτήριζες ως τις καλύτερές σου στιγμές;

Αυτό που είπα πιο πάνω! Για μένα φανταστικές ήταν οι στιγμές που έζησα στα ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, όπου και σκόραρα. Ήταν κάτι το μοναδικό για μένα. Ήταν αναμφίβολα οι πιο καλές μου στιγμές. Αλλά και γενικά η αγάπη που πήρα από τον κόσμου της ομάδας!

- Ποιοί ήταν οι καλύτεροί σου συμπαίκτες στον Ολυμπιακό;

Για μένα ήταν δύο. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και ο Τζόλε. Ήταν οι καλύτεροι συμπαίκτες που είχα στον Ολυμπιακό. Φυσικά δεν θα ξεχάσω όλα τα άλλα παιδιά που ήμασταν μαζί στην ομάδα.

- Η αποχώρησή σου από την ομάδα, σου αφήνει κάποια πικρία ή κάποιο παράπονο;

Ότι έγινε έγινε. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Δεν γίνεται τώρα ν' αλλάξω τίποτα. Πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Έζησα πολύ ωραία και σπουδαία χρόνια στον Ολυμπιακό και αυτά είναι που κρατάω. Οφείλω να προχωρήσω και αυτό θα κάνω.

- Επόμενος σταθμός της καριέρας σου είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ. Τι επιδιώξεις έχεις;

Θα κάνω ότι καλύτερο. Θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την νέα μου ομάδα να ανέβει κατηγορία. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου για το καλύτερο δυνατό την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

- Τι μήνυμα έχεις να στείλει για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς;

Εύχομαι να κερδίσουν τον τίτλο στην Ελλάδα αλλά και το Κύπελλο. Νομίζω θα τα καταφέρουν γιατί και πάλι έχουν την καλύτερη ομάδα!Ελπίζω παράλληλα να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω ειλικρινά να πάνε πολύ καλά.

- Υπάρχει κάποιος που θα ήθελες να ευχαριστήσεις;

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας για την στήριξή του και την αγάπη του. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

 

Τελευταία Νέα