Ιστορίες του... Αγρινιώτικου τοίχου! (vid+pics)

Gazzetta team
Ιστορίες του... Αγρινιώτικου τοίχου! (vid+pics)

bet365

Τα graffiti είναι μια από τις πλέον αγαπημένες ασχολίες της νεολαίας. Αυτό ισχύει και για τους οπαδούς του Παναιτωλικού που με αφορμή την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα αποφάσισαν να δείξουν και τις... καλλιτεχνικές τους ευαισθησίες!

Η λατρεία των οπαδών του «Τίτορμου» για τον Παναιτωλικό είναι δεδομένη και φυσικά δεν φαίνεται τώρα που η ομάδα έχει... πατήσει στα μεγάλα σαλόνια, αλλά υπάρχει ακόμη κι όταν αυτή πέρασε από τα «χωράφια» του Περιφερειακού.

Άλλωστε αν κάνει κάποιος ένα πέρασμα από το Αγρίνιο από την είσοδο της πόλης ακόμη καταλαβαίνει πως το... κυανοκίτρινο στοιχείο κυριαρχεί κάτι που μαρτυρά και το παρακάτω video! Τα graffiti έχουν την τιμητική τους και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει μερικά από αυτά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα