Κοιτάζει Μπογκοσιάν ο ΠΑΟΚ

Κοιτάζει Μπογκοσιάν ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Κοιτάζει Μπογκοσιάν ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Χοακίν Μπογκοσιάν της Σάλτσμπουργκ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Δικέφαλου για την «ασπρόμαυρη» επίθεση. Με στοιχεία Καρλάο ο Ουρουγουανός, θα προχωρήσει αν δεν «κάτσει» του Μπογκανί.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Σάλτσμπουργκ προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και οι ιθύνοντες του συλλόγου βλέπουν πολύ ζεστά την περίπτωσή του. Ο 24χρονος συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που αναζητά ο Λάζλο Μπόλονι, έχει ύψος 1,94 και διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος είναι στο αγωνιστικό στυλ του Καρλάο (ο οποίος τελευταία στιγμή έκλεισε στην Ξαμάξ) και στον ΠΑΟΚ θα προχωρήσουν για την απόκτησή του εφόσον ολοκληρωθούν θετικά οι διοικητικές εξελίξεις (και μπουν χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ) και στην περίπτωση που ναυαγήσει η περίπτωση του Μπογκανί, ο οποίος είναι ξεκάθαρο πως παραμένει ο πρώτος στόχος.

Ο Μπογκοσιάν βρέθηκε στην Αυστρία την περασμένη σεζόν από την Αργεντινή, όπου φορούσε την φανέλα της Νίουελς Ολ Μπόις. Με την Σάλτσμπουργκ, η οποία δαπάνησε 3 εκ. ευρώ για να τον φέρει στην Ευρώπη, η πρώτη του χρονιά δεν κρίνεται επιτυχημένη, μια και βρήκε δίχτυα μία φορά σε 18 συμμετοχές. Στον ΠΑΟΚ όμως θεωρούν ότι απλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, αφού για τους ασπρόμαυρους γνώμονας είναι το πέρασμά του από την Νίουελς Ολ Μπόις όπου σε 34 ματς σκόραρε 17 φορές.

Αν προχωρήσει η περίπτωσή του, η Αυστριακοί δέχονται να τον παραχωρήσουν είτε δανεικό είτε με κανονική μεταγραφή, αφού δεν υπολογίζεται για βασικός και θέλουν να γλιτώσουν το συμβόλαιό του. Επίσης, θεωρείται πολύ πιθανό στις διαπραγματεύσεις να παίξει σημαντικό ρόλο και η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα