Το συζητάνε για Σιμάο

Το συζητάνε για Σιμάο

Νίκος Αθανασίου
Το συζητάνε για Σιμάο

bet365

Ο ατζέντης του Σιμάο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr βρίσκεται στην Ουκρανία για την πρόταση που συζητάει ο Παναθηναϊκός αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία.

Όπως αποκάλυψε την Τετάρτη η εφημερίδα Goal, ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από ουκρανική ομάδα για τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και είναι έτοιμος να ανάψει το... πράσινο φως για την παραχώρηση του Μοζαμβικανού μέσου, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι του 2012 και δεν υπήρχε πρόσφορο έδαφος για την ανανέωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα είναι πολύ προχωρημένο, σε σημείο μάλιστα που ο ατζέντης του Σιμάο, Έκτορ Περάλτα, βρίσκεται στην Ουκρανία. Η προσφορά της ουκρανικής ομάδας (φήμες κάνουν λόγο για την Ντνιεπρ του Χουάντε Ράμος) που είναι από τις κορυφαίες της χώρας, κυμαίνεται στο ένα εκατ. ευρώ αλλά δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Θετικός ο παίκτης

Από κει και πέρα, ο Σιμάο είναι ενήμερος για αυτή την προοπτική και μόνο αρνητικός δεν είναι. Εξάλλου πίστευε ότι το συμβόλαιο που έχει στον Παναθηναϊκό (250.000 ευρώ) δεν είναι αυτό που του αξίζει και η προσφορά των Ουκρανών τον καλύπτει απόλυτα τόσο οικονομικά όσο και ποδοσφαιρικά, μια και μιλάμε για σύλλογο που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. «Αν τα βρουν οι δύο ομάδες, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να συμφωνήσω», έλεγε στους συμπαίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα