Φιλική ισοπαλία για Πανιώνιο (photos)

Δημήτρης Τομαράς
Φιλική ισοπαλία για Πανιώνιο (photos)

bet365

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Πανιώνιος στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους. Αντίπαλος των κυανέρυθρων ήταν η Ντόρμπερν 1913, σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό συνεχή βροχόπτωση.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προηγήθηκε στο σκορ με πλασέ στην κίνηση από τον Μπερνάρντ Κουμορτζί στο 8ο λεπτό και στο 17' ο Ντε Λίμα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Έτσι το φιλικό του Πανιωνίου με την Ντόρνμπερν έληξε 1-1.

Πανιώνιος: Μάχο (68' Στρακόσια), Κρικβέλια (68' Βλάχος), Γιόνσον, Σιόβας (82' Ντούνης), Ομο (45' Μίλιγιαν), Γουνδουλάκης (82' Σμυρλής), Κουμορτζί (68' Κλης), Σάμαρης (45' Οκόγιε), Αναστασόπουλος (60' Κούρος), Τσότσαλιτς (60' Κούρντι), Σταματής (45' Σκούρτης).

Ντόρμπερν: Εντιμπισί, Γκανάς, Ντουγκλέρ, Χίρσμπους, Σομνέζ, Ντε Λίμα, Χέιτγκερ, Ντολντ, Σάφερ, Ντεμιρκάν, Στανόγεβιτς.
Επαιξαν και οι: Σετινκάγια, Ρενό, Σενγκίζ, Σούμιτς, Μποριχάν, Καλούκ, Ριμπέιρο, Σκέλικ, Σκέλτζο.

Τι είπε ο Λεμονής

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής Τάκης Λεμονής δήλωσε: «Το επίπεδο της απόδοσής μας ήταν αναμενόμενο, αν σκεφτούμε πως ήταν μόλις το πρώτο φιλικό μας παιχνίδι. Σε αυτή τη φάση το πιο σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας, να μην υπάρχουν τραυματισμοί και να μπορούμε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Έχουμε μπροστά μας και τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια, όπου θα μπορέσουμε να δούμε περισσότερα πράγματα». Επόμενος φιλικός αγώνας θα είναι αυτός με την Άουγκσμπουργκ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 8.30 ώρα Ελλάδος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα