Ξανά «μπέμπης» ο Αφρουδάκης

Gazzetta team
Ο Χρήστος Αφρουδάκης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού για ανανέωση της συνεργασίας τους, αποφασίζοντας να συνεχίσει την καριέρα του στη Βουλιαγμένη.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση για να κρατήσει τον «Άφρου» στο ρόστερ του και την νέα αγωνιστική περίοδο, όμως αυτή της Βουλιαγμένης ικανοποίησε περισσότερο τον διεθνή πολίστα, ο οποίος το Σάββατο (9/7) ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον ΝΟΒ.

Ο Αφρουδάκης αποχωρεί από το Λιμάνι έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας με το ερυθρόλευκο σκουφάκι και επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε, σε μια προσπάθεια του συγκροτήματος των νοτίων προαστίων να βρεθεί ξανά στην ελίτ.

Η ανακοίνωση: «Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την συμφωνία του με το Χρήστο Αφρουδάκη. Ο Χρήστος, που ανδρώθηκε αθλητικά στην οικογένεια του ΝΟΒ, επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 7 χρόνια (2004-2011), στα οποία φόρεσε το σκουφάκι των Ποζίλιπο, Εθνικού και Ολυμπιακού.

Η παρουσία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Την ίδια στιγμή, βελτιωμένη πρόταση έγινε από τον Ολυμπιακό και στον Μανώλη Μυλωνάκη, ο οποίος φαίνεται να είναι αρκετά ικανοποιημένος και δεσμεύτηκε να απαντήσει εντός της επόμενης εβδομάδας.