«Βυθίζεται» η Ολυμπιάδα Πατρών

Gazzetta team
«Βυθίζεται» η Ολυμπιάδα Πατρών

bet365

Προς την... Γ’ Εθνική οδεύει πλέον η Ολυμπιάδα Πατρών, καθώς μετά τον υποβιβασμό της από την Α2 κατηγορία Ανδρών, δήλωσε διάλυση και δεν θα λάβει μέρος ούτε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Τη θέση της δικαιούται να πάρει στο πρωτάθλημα της ερχόμενης σεζόν το Ηράκλειο.

Επίσης, ο Κτησιφών Παιανίας γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την Α2 κατηγορία Γυναικών και τη θέση του δικαιούται να πάρει ο Ιπποκράτης Κω.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:

- Μετά τη δήλωση αδυναμίας του σωματείου ΑΕΠ Ολυμπιάς να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, το σωματείο Ηράκλειο ΟΑΑ δικαιούται έχοντας προτεραιότητα να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

-Μετά τη δήλωση αποχώρησης του σωματείου ΑΣΠ Κτησιφών 1982 από το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, το σωματείο ΑΣ Κώων Ιπποκράτης δικαιούται έχοντας προτεραιότητα να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (Όμιλος Νότου) της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα