«Βυθίζεται» η Ολυμπιάδα Πατρών

Gazzetta team
«Βυθίζεται» η Ολυμπιάδα Πατρών

bet365

Προς την... Γ’ Εθνική οδεύει πλέον η Ολυμπιάδα Πατρών, καθώς μετά τον υποβιβασμό της από την Α2 κατηγορία Ανδρών, δήλωσε διάλυση και δεν θα λάβει μέρος ούτε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Τη θέση της δικαιούται να πάρει στο πρωτάθλημα της ερχόμενης σεζόν το Ηράκλειο.

Επίσης, ο Κτησιφών Παιανίας γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την Α2 κατηγορία Γυναικών και τη θέση του δικαιούται να πάρει ο Ιπποκράτης Κω.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:

- Μετά τη δήλωση αδυναμίας του σωματείου ΑΕΠ Ολυμπιάς να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, το σωματείο Ηράκλειο ΟΑΑ δικαιούται έχοντας προτεραιότητα να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

-Μετά τη δήλωση αποχώρησης του σωματείου ΑΣΠ Κτησιφών 1982 από το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, το σωματείο ΑΣ Κώων Ιπποκράτης δικαιούται έχοντας προτεραιότητα να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (Όμιλος Νότου) της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED