Το στολίδι του Αγρινίου (pics)

Gazzetta team
Το στολίδι του Αγρινίου (pics)

bet365

Το gazzetta.gr βρίσκεται στο Αγρίνιο για την πρώτη προπόνηση του Παναιτωλικού και σας παρουσιάζει το Emileon, το προπονητικό κέντρο των «καναρινιών» που πραγματικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα ευρωπαϊκά.

Μια ομάδα για να μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω και να πετύχει τους στόχους της, θα πρέπει αρχικά να έχει υποδομές. Θα πρέπει να έχει το μέρος από όπου θα ξεκινάει, θα δημιουργεί και στη συνέχεια θα μεγαλουργεί. Δεν είναι άλλωστε μυστικό πως τα προπονητικά κέντρα είναι αυτά που προσέχουν πλέον και στην Ελλάδα, μια και στον εξωτερικό αυτό γίνεται εδώ και χρόνια. Μία από αυτές τις ομάδες που έχουν δώσει ιδιαίτερο βάρος στις εγκαταστάσεις της είναι ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες φέτος ύστερα από τριάντα και πλέον χρόνια επιστρέφουν στην Σούπερ Λίγκα, ωστόσο στο συγκεκριμένο θέμα, όχι απλά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις ομάδες που βρίσκονται στα μεγάλα σαλόνια, αλλά απεναντίας, αυτές θα πρέπει να ζηλεύουν και μάλιστα πολύ.

Πραγματική όαση

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το Emileon, το προπονητικό κέντρο που ξεφεύγει από τα ελληνικά πρότυπα και πλησιάζει τα ευρωπαϊκά. Το gazzetta.gr βρίσκεται στο Αγρίνιο για την πρώτη του Παναιτωλικού και σας παρουσιάζει ένα πραγματικό στολίδι, όχι μόνο για τα «καναρίνια», αλλά και συνολικά τον ελληνικό αθλητισμό. Ένα στολίδι που έκανε πραγματικότητα ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

Όταν ήμασταν στην πόλη όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το προπονητικό κέντρο, ωστόσο αυτό που είδαμε ήταν ακόμα καλύτερο. Γήπεδα ποδοσφαίρου, πισίνες, γήπεδα, τένις, μπάσκετ και μπιτς βόλεϊ δημιουργούν έναν μοναδικό χώρο. Έναν χώρο που απολαμβάνουν όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι πολίτες του Αγρινίου.

Τι περιλαμβάνει

Όσον αφορά το τι περιλαμβάνει το Emileon, έχουμε και λέμε…

Για το ποδόσφαιρο

Γήπεδο 11Χ11 (115Χ75 μ.) με φυσικό τάπητα.
Γήπεδο 1111 (94Χ63 μ.) με φυσικό τάπητα.
Γήπεδο 11Χ11 (94Χ63 μ.) με συνθετικό τάπητα.
Γήπεδο 8Χ8 (66,40Χ42,20 μ.) με συνθετικό τάπητα.
Γήπεδο 8Χ8 (66Χ42 μ.) με συνθετικό τάπητα.
Γήπεδο 5Χ5 (42,20Χ22,80 μ.) με συνθετικό τάπητα.

Επίσης υπάρχουν και:

· Γήπεδα Μπάσκετ, Βόλεϊ

Ιατρείο
Φυσικοθεραπευτήριο
Γραφεία προπονητών
Γραφεία διοίκησης
Καφετέρια πλήρως εξοπλισμένη
Χώρο εκδηλώσεων
Διαδρομές για τζόκιν, περπάτημα, ποδήλατο

Χώρος αναψυχής - διασκέδασης

Περιλαμβάνει:

1. Κεντρική πισίνα 547 τ.μ. με fun χώρους, κολυμβητική πισίνα μήκους 45 μ. και βάθους από 1.60 μ. έως 1.80 μ. με δύο νησάκια
2. Πισίνα fun (222 τ.μ.) με παραλία, κυμαινόμενου βάθους από 0,00 σε 2,00 μ. σε συνδυασμό με βατήρες για καταδύσεις
3. Πισίνα (127 τ.μ.) με χώρους υδρομασάζ και αναψυχής
4. Πισίνα με in pool bar
5. Παιδική πισίνα (200 τ.μ.) με παιχνίδια (interactive)
6. Περιβάλλον χώρος (8.500 τ.μ.) με παιχνίδια αναψυχής, πράσινο, αποδυτήρια, παιδότοπους, μπαρ, ομπρέλες, ξαπλώστρες κ.α.
7. Γήπεδο Beach Volley

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα