H ΟRIGINAL την ερασιτεχνική

Gazzetta team
H ΟRIGINAL την ερασιτεχνική

bet365

Σάρωσε στις εκλογές της ερασιτεχνικής ΑΕΚ η ΟRIGINAL με τον Θανάση Μιχαήλ να είναι ο νέος πρόεδρος. Έκπληξη η τρίτη θέση για Γεωργατζόγλου, στην δεύτερη θέση κατέληξε ο Κώστας Νεστορίδης.

Ψήφο εμπιστοσύνης στην προηγούμενη διοίκηση της Ερασιτεχνικής, του Δημήτρη Χατζηχρήστου, που θα συνεχιστεί με τον Θανάση Μιχαήλ έδωσαν το βράδυ της Κυριακής (27/06) τα μέλη της «μάνας ΑΕΚ» που ψήφισαν στις εκλογές. 320 ψήφους σε σύνολο 491 πήρε ο συνδυασμός «ΑΕΚΑΡΑ για πάντα».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος πρόεδρος Νίκος Γεωργαντζόγλου που είχε εκλεγεί εύκολα στις προηγούμενες εκλογές με τον συνδυασμό ΑΕΚάρα για Πάντα έμεινε εκτός συμβουλίου αφού εξελέγησαν οι Πιλάλης και Συναδινός. Εκτός έμεινε και ο Χαρίδημος Μανουσάκης που εκλέγονταν από το 2005.

Αυτό σημαίνει ότι το ψηφοδέλτιο που κατέβαζε η «Original» έτυχε της αποδοχής του 65% των ψηφοφόρων. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο συνδυασμός «Με τον Νέστορα για την ΑΕΚ» με επικεφαλής τον θρυλικό «Νέστορα» της Ενωσης, Κώστα Νεστορίδη, που πήρε 86 ψήφους (17,5%)

Στην τρίτη θέση βρέθηκε το ψηφοδέλτιο του Νίκου Γεωργατζόγλου, τον οποίο ψήφισαν 79 άτομα (16%). Τέσσερα ήταν τα λευκά και δύο τα άκυρα. Έτσι λοιπόν, νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είναι ο Θανάσης Μχαήλ.

Η «κιτρινόμαυρη» μέρα για το αύριο του Ερασιτέχνη της ΑΕΚ άρχισε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής, όπου ολοκληρώθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του συλλόγου. Στη συνέχεια, περίπου στις 15:00, ξεκίνησε η διαδικασία των ομιλιών, οι οποίες ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 16:30. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, και λίγο πριν τις 17:00 ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας, η οποία κράτησε περίπου τέσσερις ώρες, όταν και οι κάλπες έκλεισαν στις 21:00.

 

Τελευταία Νέα