Ανανέωσε με Μακάμπι ο Μπλου!

Ανανέωσε με Μακάμπι ο Μπλου!

Gazzetta team
Ανανέωσε με Μακάμπι ο Μπλου!

bet365

Ο Μπλου ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μακάμπι και θα αγωνιστεί για έκτη σεζόν στην «ομάδα του λαού». Ο Μπλατ θέλει ακόμα τον Χαλπερίν για να προχωρήσει η… ισραηλοποίηση.

Ο Ντέιβιντ Μπλούθενταλ μπορεί να… έκοψε στη μέση του όνομα του, αλλά δεν άλλαξε συνήθειες και συμφώνησε να παραμείνει στην αγαπημένη του Μακάμπι. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην πρωταθλήτρια Ισραήλ μετά την αποφοίτηση του το 2002-03 για δυο σεζόν. Μετά από τριετές διάλλειμα επέστρεψε για μια χρονιά (2007-08) για να φύγει και πάλι. Φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα της Λε Μαν (2008-09) και έπειτα γύρισε πίσω στην Μακάμπι, όπου αγωνίζεται την τελευταία διετία.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ εισηγήθηκε την παραμονή του μετά την αγωνιστική του άνοδο και την ανάδειξη του σε πολυτιμότερο παίκτη του ισραηλινού φάιναλ φορ του πρωταθλήματος. Κυρίως όμως, μέτρησε η ισραηλινή του υπηκοότητα. Σύμφωνα με τον κανονισμό της λίγκας πρέπει να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα δυο γηγενείς παίκτες στην πεντάδα και έτσι ο Μπλατ θέλει να γεμίσει το ρόστερ της Μακάμπι με τουλάχιστον επτά Ισραηλινούς.

Κινούμενη σε αυτό τον άξονα, η Μακάμπι θέλει να υπογράψει και τον Γιοτάμ Χαλπερίν. Επικρατεί ωστόσο, στασιμότητα στην υπόθεση, λόγω του οικονομικού χάσματος και της θέλησης του «Γιο-Γιο» να περιμένει τον Ολυμπιακό, αλλά και άλλες προτάσεις από την Ευρώπη.

 

Τελευταία Νέα