«Ερυθρόλευκος» ο Φορτούνης

«Ερυθρόλευκος» ο Φορτούνης

Gazzetta team
«Ερυθρόλευκος» ο Φορτούνης

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο πρώτος στόχος από τους Έλληνες παίκτες που θέλει να προσθέσει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός, τόσο για την αξία του όσο και για το γεγονός ότι προέρχεται από τις ερυθρόλευκες ακαδημίες.

Ο νεαρός άσος του Αστέρα Τρίπολης, όπως έχει γραφτεί αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες, θα «πιάσει» και πάλι Λιμάνι τελικά, αφού υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Την υπόθεση χειρίστηκε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, και τελικά μάλλον τα κατάφερε να κάνει πραγματικότητα αυτό που είχε δηλώσει στη μέση της χρονιάς και επανέφερε τον 18χρονο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Βαγγέλλης Μαρινάκης είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρόεδρο των Αρκάδων, Γιώργο Μποροβήλο, και μόλις επιστρέψει από τις ΗΠΑ, στις επόμενες μέρες, θα τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή και ο παίκτης θα ανακοινωθεί.

Ο Αστέρας θα λάβει ως αντάλλαγμα 1-2 παίκτες από τον Ολυμπιακό, με την μορφή δανεισμού, με τον Φορτούνη να είναι ίσως ο ένας, αφού όλα δείχνουν ότι τελικά ο Βαλβέρδε αποφάσισε και θέλει να τον αφήσει στην Τρίπολη για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα