Ο Τέπιτς... καταλαβαίνει τον Τεόντοσιτς!

Ο Τέπιτς... καταλαβαίνει τον Τεόντοσιτς!

Ο Τέπιτς... καταλαβαίνει τον Τεόντοσιτς!

bet365

Ο Μιλένκο Τέπιτς τόνισε στο gazzetta.gr πως ακόμη μία νίκη στο ΣΕΦ τού... αρκεί, ενώ κατέκρινε τον Μίλος Τεόντοσιτς για το μπουκάλι που πετάξε, ωστόσο τον... καταλαβαίνει!

Ο Μιλένκο Τέπιτς αξιοποίησε στο έπακρο το χρόνο συμμετοχής του στο ΣΕΦ. Χθες βράδυ οι ανάγκες της αναμέτρησης απαιτούσαν πιο σίγουρα χέρια κι αναγκάστηκε να δει το μεγαλύτερο μέρος της δεύτερης νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού (78-66) από τον πάγκο. Ο Σέρβος γκαρντ, όμως, είναι παίκτης ομάδας κι αυτό του είναι αρκετό, ιδίως από τη στιγμή που οι «πράσινοι» έφτασαν πλέον μία νίκη μακριά από ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Ο χθεσινός δεύτερος τελικός στο ΟΑΚΑ τα είχε όλα κι ο Σέρβος γκαρντ μίλησε στο gazzetta.gr για όλα! Ακόμη και για το μπουκάλι που πέταξε στον κόσμο ο συμπατριώτης του Μίλος Τεόντοσιτς.

«Κάναμε καλή δουλειά στα δύο ματς που κερδίσαμε, αλλά η αποστολή μας δεν έχει τελειώσει, πρέπει να κάνουμε και τρίτη νίκη. Ο Ολυμπιακός θα παλέψει όσο μπορεί στη συνέχεια, ελπίζω να είναι μόνο σε ένα παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις μία ομάδα τρεις συνεχόμενες φορές. Κι αυτό ισχύει και για τους δυο μας. Συγκεντρωνόμαστε για τον τρίτο τελικό, να παλέψουμε όπως και στους πρώτους δύο, πολύ περισσότερο χθες βράδυ στο δεύτερο ημίχρονο. Αν το κάνουμε, έχουμε καλές πιθανότητες να τελειώσουμε τη σειρά» είπε αρχικά ο 24χρονος και πρόσθεσε με νόημα: «Θα ευχαριστηθώ, πάντως, να τελειώσουμε τους τελικούς σε τρία παιχνίδια».

Έπειτα τα χθεσινά παράπονα των «ερυθρολεύκων» η ατμόσφαιρα έχει «ανάψει» για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα σχετικά ήσυχα ντέρμπι «αιωνίων». Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» ευχήθηκε ο έλεγχος να μη ξεφύγει την Τετάρτη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ειλικρινά στο πρώτο παιχνίδι υπήρχε ήρεμη ατμόσφαιρα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού στήριξε την ομάδα του χωρίς παρατράγουδα. Εύχομαι να κάνει το ίδιο και την Τετάρτη».

Η μία ευχή να μη γίνει κάτι στο ΣΕΦ, η δεύτερη είναι να μην ξαναμιλήσει κανείς για τη διαιτησία.

«Δεν είναι καλό να μιλάμε για τη διαιτησία, αλλά κι οι διαιτητές είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι δύσκολο να είσαι υπό την πίεση των τελικών και να μη μιλήσεις γι’ αυτό το θέμα σε κάποιες στιγμές. Είναι κατανοητό. Έχουμε τη γνώμη μας, έχουν τη δική τους. Όλα είναι μέρος του μπάσκετ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μείνουμε όσο πιο μακριά μπορούμε απ' αυτό και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας» σημείωσε, πριν προσπαθήσει αν εξηγήσει το 31-9 στο σύνολο των βολών των δύο ομάδων: «Πρέπει να κοιτάς όλο το παιχνίδι. Κι όχι μόνο μέρος της στατιστικής. Οι τέσσερις βολές ήταν... δώρο από την τεχνική ποινή και το αντιαθλητικό φάουλ. Για τις υπόλοιπες δεν μπορείς να κάτσεις να ψάχνεις ποιο ήταν φάουλ και ποιο όχι».

Ως συμπατριώτης του και συμπαίκτης του στην Εθνική Σερβίας, ο Τέπιτς κλήθηκε να πάρει θέση για την ενέργεια του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος ευρισκόμενος στον πάγκο, πέταξε ένα μπουκάλι στον κόσμο που καθόταν στις court seats. Ο 24χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού έδειξε μεγάλη μαγκιά κατακρίνοντάς τον, αλλά και υπογραμμίζοντας πως δεν είναι και πολύ δύσκολο να χάσεις την ψυχραιμία σου. Έστω κι αν δεν ήταν το πρώτο παράπτωμά του..

«Σίγουρα δεν ήταν σωστή ενέργεια. Είχαν χάσει ένα ματς στην έδρα τους κι ήρθαν στο ΟΑΚΑ με την ελπίδα να πάρουν τον δεύτερο τελικό. Στο πρώτο ημίχρονό τους ήταν πολύ καλοί, στο δεύτερο ήμασταν εμείς. Η εικόνα άλλαξε. Όταν είσαι πίσω στο σκορ κι η ήττα σε πλησιάζει δεν σκέφτεσαι με το κεφάλι σου, αλλά λειτουργούν τα συναισθήματα. Δεν είναι καλό αυτό που έγινε, αλλά καμία φορά πρέπει να το αποδεχτούμε. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος πως υπό πίεση δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα