Τρίκαλα: Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας!

Gazzetta team
Τρίκαλα: Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας!

bet365

Η απόφαση της ΕΠΟ να μην πάρει αδειοδότηση η ομάδα του ΑΟΤ, προκάλεσε την απογοήτευση και συνάμα την οργή στις τάξεις των φιλάθλων του συλλόγου, που θέλουν με το δικό τους τρόπο να στείλουν ένα μήνυμα...

Όλοι θεωρούν πως η απόφαση αυτή είναι εντελώς άδικη για τη θεσσαλική ομάδα, που μάλιστα είχε μία πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και διεκδικούσε επί ίσης όροις την άνοδό της στην Σούπερ Λιγκ. Θέλοντας να εκφράσουν την αγανάκτησή τους αλλά και να διαμαρτυρηθούν καθώς και να συμπαρασταθούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, προγραμμάτισαν για απόψε το βράδυ (25/05, 20:00) συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Συνδέσμου Φιλάθλων Τρικάλων «Sakafliades Club», οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση – πρόκληση απευθυνόμενοι σε όλους τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Τρικάλων «Sakafliades Club» καλεί όλους τους φίλους του ΑΟΤ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟYΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ-ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Ο ΑΟΤ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ... ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ!

Ο ΑΟΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!

ΞΥΠΝΑΤΕ!

*Αξίζει παράλληλα να αναφέρουμε πως αντιπροσωπεία των οπαδών του ΑΟΤ, ενημέρωσαν τους Τρικαλινούς βουλευτές και τους ζήτησαν να πάρουν θέση με ερώτηση στην Βουλή. Εκτός από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας , στις εισόδους της θεσσαλικής πόλης τοποθετηθούν πανό.

 

Τελευταία Νέα