Βαζάκας:«Ο κόσμος έχει νου και κρίση»

Gazzetta team
Βαζάκας:«Ο κόσμος έχει νου και κρίση»

bet365

Ο προπονητής των Τρικάλων, Γιώργος Βαζάκας, δεν κρύβει την απογοήτευσή του από την απόφαση της ΕΠΟ, να θέσει εκτός πλέι οφ την ομάδα και δεν κρύβει πως ελπίζει την ύστατη στιγμή στη δικαίωση.

«Πραγματικά ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Αν έφτασε στο σημείο η επιτροπή αυτή να μην δώσει το πράσινο φως στον ΑΟ Τρίκαλα, τότε ποιες ομάδες είναι αυτές που το πήραν;» ήταν οι πρώτες κουβέντες του έμπειρου τεχνικού, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό (105,3), τονίζοντας: «Από εκεί και πέρα ήταν κάτι το οποίο στεναχώρησε και προβλημάτισε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κάναμε μια τιτάνια προσπάθεια όλη την χρονιά και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μέσα στα πλέι οφ».

Σε ερώτηση αν κάποιοι φοβήθηκαν τον ΑΟΤ, απάντησε μεταξύ άλλων: «Όλοι, κατά γενική ομολογία, θεωρούσαν ότι ο ΑΟ Τρίκαλα είναι το πρώτο φαβορί, αν ο ΟΦΗ δεν ξεπερνούσε τα προβλήματά του και ξαφνικά τον έβγαλαν από την μέση. Και βλέπουμε να λαμβάνουν μέρες στα πλέι οφ ομάδες που απέχουν λίγους βαθμούς από τα πλέι άουτ! Ο κόσμος έχει και νου και κρίση».

« Αυτά που καταφέραμε, τα καταφέραμε με την αξία μας»
Ο Γιώργος Βαζάκας στάθηκε και στο αίσθημα αδικίας που υπάρχει: «Οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες και ζουν από το ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι κοντά τους και προσπαθώ να τους στηρίξω, αλλά τι να πεις στα παιδιά εκείνα που έκαναν όλη την χρονιά μια τιτάνια προσπάθεια, έφτασαν τόσο ψηλά και χωρίς κανέναν λόγο δεν μπορούν να ολοκληρώσουν το έργο τους; Μόνο με την αξία μας: Η φιλοσοφία του προέδρου, η δική μου αλλά και των φιλάθλων του ΑΟ Τρίκαλα είναι ότι δεν μπαίνουμε σε «παιχνίδια».

Αυτά που καταφέραμε τα καταφέραμε με την αξία μας και μόνο. Ο ΑΟΤ δεν ακούστηκε ούτε σε στημένα παιχνίδια ούτε σε τίποτα άλλο. Αν αυτό οδηγεί στην τιμωρία, τότε τι να πω, ας κρίνει ο φίλαθλος κόσμος. Εμείς σε συνεργασία με τον πρόεδρο θα συνεχίσουμε την δουλειά μας και μακάρι έστω και την ύστατη στιγμή να δικαιωθούμε».

Κανονικά οι προπονήσεις
Πάντως στο σύλλογο αισιοδοξούν πως θα βρουν το δίκιο τους στο διαιτητικό δικαστήριο... Για το λόγο αυτό, οι προπονήσεις συνεχίζονται σε κανονικούς ρυθμούς ενώ για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα (18:30). Παράλληλα, αύριο αναμένεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Πλεξίδας να πληρώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο πλευρό του ΑΟ Τρίκαλα, στάθηκε τόσο ο δήμος Τρικκαιών, με το δήμαρχο Χρήστο Λάππα, να εκδίδει ανακοίνωση, όσοι φίλοι της ομάδας από την Αθήνα.

 

Τελευταία Νέα