Όχι στην Αδριατική οι παίκτες της Μακάμπι

Gazzetta team
Όχι στην Αδριατική οι παίκτες της Μακάμπι

bet365

Τέσσερις μέρες πριν τη λήξη της διορίας για τη δήλωση συμμετοχής της Μακάμπι στην Αδριατική Λίγκα, οι παίκτες της αντιδρούν λόγω των συνεχόμενων μεγάλων ταξιδιών που απαιτούνται.

Οι παράγοντες της Μακάμπι είχαν μεταβεί στη Λιουμπλιάνα κατά τη διάρκεια του φάιναλ φορ της Αδριατικής Λίγκας και συμφώνησαν με τους υπεύθυνους του πρωταθλήματος να συμμετάσχουν σε αυτό την επόμενη αγωνιστική περίοδο επαναλαμβάνοντας το εγχείρημα του 2002. Από τότε ωστόσο, δεν έχουν υπογράψει τη σύμβαση προσχώρησης στην νέα λίγκα, ενώ η προθεσμία λήγει στο τέλος της εβδομάδας.

Ο λόγος για αυτή τη κωλυσιεργία είναι ότι οι παίκτες της Μακάμπι έχουν εκφραστεί αρνητικά για την προοπτική να μην αγωνίζονται στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και να συμμετέχουν στην Αδριατική Λίγκα. Δεν το κάνουν για… εθνικούς λόγους, αλλά εξαιτίας της ταλαιπωρίας που θα συνοδεύσει την απόφαση να αγωνίζονται μεσοβδόμαδα στην Ευρωλίγκα και τα Σαββατοκύριακα στην Αδριατική λίγκα.

Η καταπόνηση θα είναι μεγάλη, αφού για όλα τα εκτός έδρας ματς θα χρειάζεται να ταξιδεύουν ακολουθώντας πια τα πρότυπα ομάδων του ΝΒΑ. Η τελική απόφαση ανήκει φυσικά, στη διοίκηση και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει οριστική εξέλιξη.

 

Τελευταία Νέα