Άξιος πρωταθλητής Αθηναϊκός!

Άξιος πρωταθλητής Αθηναϊκός!

bet365

Ο αήττητος Αθηναϊκός επιβλήθηκε της ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ. (68-52) κι έφτασε πανάξια στον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας… και πλέον καταδιώκει τον Άρη των Γκάλη και Γιαννάκη!

Η ομάδα του Βύρωνα που επέβαλλε από τα πρώτα λεπτά το ρυθμό της πήρε άνετη επικράτηση κι έκανε το 3-0 επί της ΦΕΑ κατακτώντας τον τίτλο. Τα κορίτσια του Γιάννη Κτιστάκη που παραμένουν χωρίς ήττα μετά από 74 συνεχόμενες αναμετρήσεις κατέκτησαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα και είναι έτοιμες να σπάσουν το ρεκόρ του Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης του Γκάλη, του Γιαννάκη και του Σούμποτιτς είχε σταματήσει στις 80 νίκες χωρίς ήττα και πλέον αυτό το ρεκόρ απειλείται!

Tα δεκάλεπτα: 25-16, 37-24, 45-38, 68-52
Αθηναϊκός (Κτιστάκης): Καλέντζου 20 (5), Λύμουρα 4, Χατζηνικολάου 5 (1), Καραμπατζάκη 2, Σωτηρίου 6, Κεχαγιά 5 (1), Χαλικιά, Κρες 9 (1), Κοσμά, Ράιλι 13, Ντέιβις 4
ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ. (Καπογιάννη): Τζήμου, Σταμάτη 9 (1), Δελή 11 (3), Βασιλείου, Νικολαΐδου 6, Σταμπούρλου, Χαλιβέρα 16 (3), Χένρι 6, Κυριακοπούλου 4

Καλέντζου: «Επιτυχημένη χρονιά!»

H κορυφαία του τελικού Δήμητρα Καλέντζου (20π.) έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς: «Ήταν μία δύσκολη σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα και με τον πήχη πολύ ψηλά ειδικότερα μετά την περυσινό "triple-crown". Αν εξαιρέσουμε τη δύσκολη στιγμή του αποκλεισμού από τον τελικό του Eurocup, η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη αν σκεφτούμε ότι τελειώσαμε τη σεζόν αήττητες στις εγχώριες διοργανώσεις (28-0). Κρατάμε το τελείωμα με τα δύο τρόπαια και ελπίζουμε σε μελλοντικές επιτυχίες».

Κτιστάκης: «Ελπίζω να συνεχιστούν οι επιτυχίες!»

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από αυτή τη μεγάλη επιτυχία, ο Γιάννης Κτιστάκης δήλωσε με τη σειρά του: «Θα ήθελα να συγχαρώ τις παίκτριες μου, τον μάνατζερ της ομάδας, Σωκράτη Ηλιάδη και όλους τους συνεργάτες μου για την άψογη και επιτυχημένη συνεργασία και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Κώστα Πετρόπουλο και την Πόπη Αλιφραγκή για την στήριξη τους σε όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονιάς. Αφήνω τελευταίο το Νίκο Χαρδαλιά που είναι ο στυλοβάτης και εμπνευστής της πρωτοφανούς - για τα δεδομένα του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα - πορείας του Αθηναϊκού. Η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο και ελπίζω οι επιτυχίες αυτές να συνεχιστούν».

 

Τελευταία Νέα