Παντελίδης:«Πρέπει να παλεύεις μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Gazzetta team
Παντελίδης:«Πρέπει να παλεύεις μέχρι το τελευταίο λεπτό»

bet365

Ο τεχνικός του συλλόγου της Κομοτηνής, Σάββας Παντελίδης, στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε ιδιαίτερα, στην εμφάνιση της ομάδας του στον Εύοσμο και αποκάλυψε τι τον ενόχλησε.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός προπονητής μιλώντας για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι όπου στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε οργανωμένοι και είχαμε τον έλεγχο αλλά μέσα σε 10 λεπτά αποχωρήσαμε από την διεκδίκηση του. Είναι ένα στοιχείο που με προβλημάτισε και με στεναχώρησε αλλά σίγουρα δεν με απογοήτευσε.

Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν το διάστημα ανάμεσα στα δύο γκολ που δεχτήκαμε, όπου είχαμε χαμηλή αυτοεκτίμηση και έλλειψη συγκέντρωσης κάτι που είναι αδιανόητο να μας συμβαίνει. Ένα παιχνίδι πρέπει να το παλεύεις μέχρι το τελευταίο λεπτό». Και συνέχισε: «Το μόνο ελαφρυντικό που έχουμε είναι ότι ολοκληρώσαμε την συνάντηση με απολογισμό 10 φάσεις από ικανοποιητικές θέσεις και το γεγονός ότι ο Λιαπάκης δεν μπόρεσε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Πρόκειται για έναν από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας».

«Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»
Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε φυσικά και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πιερικό, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του, πως οι παίκτες του θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. «Πρόκειται για μια ομάδα που μπορεί να μην έχει κάποιο βαθμολογικό στόχο αλλά σίγουρα δεν έχει κάποιο άγχος. Από την στιγμή που έγινε η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας έχει μόνο 1 ήττα κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται σε φόρμα. Διαθέτει ποιοτικό ρόστερ με πολύ καλή οργάνωση τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Τουλάχιστον αυτά είδα στους αγώνες που έδωσε απέναντι σε Δόξα Δράμας, Θρασύβουλο και ΟΦΗ. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον πρώτο αγώνα το σκορ ήταν 4-1 εις βάρος του Πανθρακικού οπότε μπορεί κάποιος να καταλάβει τον βαθμό δυσκολίας. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο».

 

Τελευταία Νέα