Έστειλαν μήνυμα τα Τρίκαλα

Gazzetta team
Έστειλαν μήνυμα τα Τρίκαλα

bet365

Ο ΑΟΤ κατάφερε, με την εντυπωσιακή του εμφάνιση κόντρα στον Ιωνικό (4-0) να δείξει τις... διαθέσεις του για τη συνέχεια, εξασφαλίζοντας την είσοδό του στα πλέι οφ.

Στις τάξεις της θεσσαλικής ομάδας επικρατεί φυσικά ικανοποίηση και αισιοδοξία, ωστόσο ο Γιώργος Βαζάκας σπεύδει να διατηρήσει τους τόνους χαμηλούς, στρέφοντας ήδη την προσοχή στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, της κανονικής περιόδου, με τον Διαγόρα στην Ρόδο.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, όσοι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο παιχνίδι με την ομάδα της Νίκαιας, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Σχετικά με το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής, ο έμπειρος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Σαρακατσάνο,Τόλιο, Τελκίνσκι Κόρμπο και Ουέλινγκτον.

Σε αναμονή της απόφασης
Αυτό που προβληματίζει αυτή τη στιγμή τους ανθρώπους του ΑΟΤ, είναι πως δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, για το πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση της αδειοδότησης, μετά από την παρέμβαση του δικηγόρου για οφειλές σε παίκτες της διοίκησης Παππά. Υπάρχει η περίπτωση αυτό να γίνει αύριο ή την Πέμπτη, χωρίς όμως κάτι να είναι σίγουρο. Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε, πως στην πρώτη εξέταση του φακέλου ο ΑΟΤ είχε πάρει την αδειοδότηση.

 

Τελευταία Νέα