Ποιο Final Four; (pics)

Ποιο Final Four; (pics)

bet365

Οι Καταλανοί παίζουν μόνο ποδόσφαιρο και δεν «γνωρίζουν» πως διεξάγεται Final Four στην πόλη τους. Ευτυχώς στη Βαρκελώνη κυκλοφορούν και μαδριλένικες εφημερίδες.

Με την ποδοσφαρική ομάδα να έχει προκριθεί σε ακόμη έναν τελικό Champions League και μάλιστα σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης και την μπασκετική ομάδα να έχει πιει εδώ και λίγο καιρό από τον Παναθηναϊκό το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού, το Final Four όχι απλώς περνά σε ψιλά γράμματα στις καταλανικές εφημερίδες, αλλά δεν αναφέρεται καν!

Η Sport γράφει στο πρωτοσέλιδό της «Άντε γεια, Μαδρίτη! Εμείς πάμε Wembley», ενώ κάνει αναφορά και στην επιστροφή του Ερίκ Αμπιντάλ. Στο εσωτερικό της έχει όλες κι όλες δύο σελίδες για το μπάσκετ, μία για ACB, μία για ΝΒΑ και... καμία για Ευρωλίγκα, όπως ακριβώς κι η Mundo Deportivo, που επίσης πανηγυρίζει για την Μπαρτσελόνα που θα πάει στο Wembley «με θύμα και πάλι τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Από την άλλη, για τις μαδριλένικες εφημερίδες μπορεί να μην υπάρχει Champions League, αλλά υπάρχει Final Four, έστω και χωρίς αναφορά στα πρωτοσέλιδά τους.

Η As, η οποία σχετικά με τον αποκλεισμό από τον τελικό του Champions League θεωρεί πως ήταν ένα έξυπνο έγκλημα από πλευράς του διαιτητή Ντε Μπλέκερε που «φάνηκε σαν κατά λάθος», στο εσωτερικό της φιλοξενεί δηλώσεις του πρώην ΝΒΑer κι υπεραισιόδοξου Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος λέει πως «ίσως ακούγομαι αφελής, αλλά νομίζω θα νικήσουμε».

Η Marca, από την πλευρά της, στο πρωτοσέλιδό της αναφερόμενη στη χθεσινή ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Camp Nou λέει με σαφείς αιχμές προς τη διαιτησία πως «ήταν απίθανη αποστολή», ωστόσο, εντός έχει συνέντευξη των Φελίπε Ρέγες και Νίκολα Μίροτιτς, με τους δύο να συμφωνούν πως «είναι πιο εύκολο να κερδίσεις παρά να φτάσεις στο Final Four». Επίσης αναπαράγει δηλώσεις του Μάικ Μπατίστ, που ισχυρίζεται πως «ο κόσμος μας βλέπει ως το φαβορί, αλλά δεν το πιστεύω. Θα υπάρχουν καλές ομάδες στη Βαρκελώνη, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει να προσθέσει ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο στη συλλογή. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μεγάλη ιστορία και μεγάλους παίκτες, ενώ η Σιένα είναι "διψασμένη" για τον πρώτο τίτλο της. Θεωρώ πως είναι εξαιρετικά επικίνδυνος αντίπαλος».

 

Τελευταία Νέα