Ξεχωρίζει «Σόφο» & Πάργκο ο Σουάρεθ

Ξεχωρίζει «Σόφο» & Πάργκο ο Σουάρεθ

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει σε Final Four για πρώτη φορά από το 1996 κι ο Κάρλος Σουάρεθ θέλει να φτάσει μέχρι τέλους. Σχορτσιανίτης και Πάργκο είναι τα πρώτα εμπόδια.

Ο Ισπανός φόργουορντ έπειτα από έξι χρόνια άφησε την Εστουντιάντες κι είχε την τύχη στην πρώτη χρονιά του στη Ρεάλ Μαδρίτης να τη βοηθήσει να επιστρέψει σε Final Four έπειτα από 15 χρόνια απουσίας.

Ο 25χρονος μόνο χαρούμενος κι αισιόδοξος δε θα μπορούσε να είναι κι όπως τόνισε στο euroleague.net «η Ρεάλ δεν έχει βρεθεί σε Final Four εδώ και 15 χρόνια, οπότε η φετινή πρόκριση κι η δυνατότητα να αγωνιστείς είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα. Δεν περίμενα να πάω σε ένα Final Four με τη Ρεάλ Μαδρίτης τόσο νωρίς (σ.σ. πρώτη χρονιά του στην ομάδα), αλλά κερδίσαμε το δικαίωμα να είμαστε παρόντες κι είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό».

Αντίπαλος στον ημιτελικό θα είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ κι η προσοχή στρέφεται στους «Σόφο» και Πάργκο, τους οποίους φέρεται να έχει γράψει με έντονα γράμματα στη λίστα με τους επικίνδυνους παίκτες της ισραηλινής ομάδος.

«Η Μακάμπι είναι πολύ σκληρή ομάδα με σημαντικούς παίκτες σε όλους τις θέσεις. Θα τόνιζα την παρουσία των Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και Τζέρεμι Πάργκο ως τους καλύτερους παίκτες της. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι στη Μακάμπι. Έχουν κάνει μία εξαιρετική χρονιά στην Ευρωλίγκα. Ευελπιστούμε πως, παρότι δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία, θα βρούμε τον τρόπο να τη νικήσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα