«Δώσε δύναμη στην ΑΕΚ»

Κατερίνα Παλαιάκη
«Δώσε δύναμη στην ΑΕΚ»

bet365

Μετά τους δύο «αιώνιους», Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό η ΑΕΚ ξεκίνησε τη δική της καμπάνια για την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων της, καλώντας τον κόσμο να δώσει δύναμη στο σύλλογο.
Το εγχείρημα τέθηκε σε εφαρμογή από την Παρασκευή (15/4), σε πρώτη φάση μέσω sms, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν μια σειρά από εκδηλώσεις και διάφορα events με συμμετοχή και των αθλητών από όλα τα τμήματα, ως είθισται.

Με ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική απηύθυνε πρόσκληση σε κάθε φίλαθλο της Ένωσης να δείξει έμπρακτα την αγάπη του, στέλνοντας μήνυμα με τη λέξη «ΑΕΚ» στο 54354. Η χρέωση είναι 1.476 ευρώ ανά sms, ενώ η συγκεκριμένη προσπάθεια θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Ιουλίου.

«Μόνο ο κόσμος είναι και συνεχίζει να είναι η δύναμη της Α.Ε.Κ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. Τις επόμενες ημέρες η όλη προσπάθεια θα παρουσιαστεί πιο οργανωμένα, καθώς θα ενεργοποιηθεί η ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί για το συγκεκριμένο σκοπό, ενώ θα γίνει γνωστό και το πλάνο που έχει καταρτιστεί, ώστε να δοθούν οικονομικές «ανάσες» στο σύλλογο.

Ανταποκρίνεται ο κόσμος

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος, Δημήτρης Χατζηχρήστος τόνισε για μια ακόμη φορά ότι ο κόσμος είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την ΑΕΚ και ήδη υπήρξε ανταπόκριση, καθώς σε διάστημα πέντε ωρών εστάλησαν περισσότερα από 3.000 μηνύματα. «Πιστεύουμε να έχει ανταπόκριση η προσπάθεια που άρχισε από την Ερασιτεχνική. Για κάθε SMS που θα στέλνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ θα μπαίνουν στα ταμεία περίπου ένα ευρώ. Ο κόσμος μπορεί να προσφέρει περισσότερα χρήματα αν θέλει. Τα γραφεία του σωματείου είναι εκεί, εδώ και χρόνια», είπε χαρακτηριστικά στον NOVA ΣΠΟΡ FM 94.6.

Και συμπλήρωσε: «Εμείς το σωματείου το «τρέχουμε» με εράνους από μια χούφτα ατόμων. Αυτό που προσπαθούμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει ότι, μόνος αυτός, μπορεί να βοηθήσει και να σώσει τον σύλλογο. Είμαι περίπου τρία χρόνια στον προεδρικό θώκο της ΑΕΚ. Έχουν εμφανιστεί κάποια λαμόγια, τώρα και θέλουν να μπουν στο σωματείο. Ο λαός της ΑΕΚ είναι ακούραστος. Αν θέλουν να αποδείξουν ότι η ΑΕΚ έχει λαό να μαζέψουμε λεφτά να σώσουμε τον σύλλογο».
 

Τελευταία Νέα