«Δώστε φτερά στην ΑΕΚ»

Κατερίνα Παλαιάκη
«Δώστε φτερά στην ΑΕΚ»

bet365

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την προώθηση της καμπάνιας των SMS, που έχουν ως στόχο την ενίσχυση των τμημάτων του συλλόγου.

Παρουσία του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Δημήτρη Χατζηχρήστου, του προέδρου της ΠΑΕ, Σταύρου Αδαμίδη και αθλητών από όλες τις ομάδες της Ένωσης δόθηκε η συνέντευξη Τύπου στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Συγκινητική είναι μέχρι στιγμής η ανταπόκριση του κόσμου καθώς τα μηνύματα ξεπέρασαν τις 20.000, χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη προβολή. Σε αυτό στάθηκε και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο οποίος ευχήθηκε το συγκεκριμένο εγχείρημα να δώσει… φτερά στο σύλλογο. Υπενθυμίζουμε ότι όποιος θέλει να συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια μπορεί να στείλει SMS με τη λέξη ΑΕΚ στο 54534.

«Προτιμήσαμε αυτή τη λύση από μια συναυλία που θα ήταν αποτυχημένη. Όλοι μαζί είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να στοιχηθούμε γύρω απ' την ομάδα και να βοηθήσουμε. Να ξέρουν όλοι ότι αυτό το μήνυμα που θα στείλουν θα πιάσει τόπο και γι' αυτό θα πρέπει να στηριχθεί απ' όλους αυτή η προσπάθεια. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα δούμε και μπουλντόζες να δουλεύουν στη Ν. Φιλαδέλφεια για το γήπεδο», τόνισε αρχικά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τελικό του Κυπέλλου.

«Ελπίζουμε επίσης ότι θα πάρουμε το Κύπελλο. Επί τη ευκαιρία θέλω να πω ότι δεν το έχουμε πάρει ακόμα και γι' αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα. Επίσης ελπίζω ότι η υπόθεση με τα μηνύματα θα δώσει φτερά στην ΑΕΚ, βέβαια αυτή είναι μια προσπάθεια που αντανακλά και στην ΠΑΕ και οι σχέσεις μας έχουν ισορροπήσει. Ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση του κόσμου. Η διοίκηση έκανε ότι μπορούσε και θα συνεχίσει να κάνει ότι μπορεί», κατέληξε.

Μάκος: «Δείξτε πόσο αγαπάτε το σύλλογο»

Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν ο Γρηγόρης Μάκος και ο Νίκος Γεωργέας, με τον πρώτο να δηλώνει: «Βρισκόμαστε εδώ εκπροσωπώντας την ΠΑΕ. Θέλουμε κι εμείς με τον τρόπο μας να δείξουμε ότι είμαστε κοντά στην Ερασιτεχνική. Πιστεύω ότι αυτή η κίνηση είναι πολύ σημαντική για να αποδείξουν έμπρακτα πόσοι αγαπούν την ομάδα και σίγουρα ο κόσμος τώρα πρέπει να αποδείξει πόσο κοντά είναι στο σύλλογο και είναι καλό που μπορεί με ένα απλό μήνυμα να βοηθήσει όλα τα τμήματα που το έχουν ανάγκη».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Νίκου Γεωργέα: «Καλή επιτυχία στο Κύπελλο να έχουμε. Πιστεύω πως είναι πολύ καλό και σημαντικό αυτό που γίνεται στην Ερασιτεχνική και ελπίζω να μπορέσει να βοηθήσει και να βγει από το αδιέξοδο που αντιμετωπίζει σε πολλά τμήματα. Δεν είναι τίποτα να στείλουμε ένα μήνυμα για να ενισχύσουμε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ. Η ΠΑΕ είναι κοντά στην Ερασιτεχνική, όπως είπε και ο πρόεδρος και εύχομαι κάθε επιτυχία και περισσότερη δυναμική στα μηνύματα».

35.000 μηνύματα στον τελικό

Επόμενο βήμα για τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι να αγκαλιάσει ο κόσμος περισσότερο την προσπάθεια που γίνεται, στοχεύοντας στις 35.000 μηνύματα σε διάστημα μισής ώρας πριν από τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Δεδομένου ότι περισσότεροι από 30.000 φίλοι της Ένωσης θα βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο για το ματς με τον Ατρόμητο, η Ερασιτεχνική κάλεσε τον κόσμο από τις 20.00 μέχρι και τις 20.30 να δείξουν την δύναμή τους, στέλνοντας όσα περισσότερο μηνύματα μπορούν.

Από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ το παρών έδωσε η Χαρά Σάκκουλα, η οποία είπε: «Όλοι όσοι αγαπούν την ΑΕΚ πρέπει να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία αυτή, ενισχύοντας την ομάδα της καρδιάς τους. Παίρνουμε θάρρος να ζητήσουμε από τον κόσμο μας υποστήριξη όχι μόνο σε εμάς αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα της Ερασιτεχνικής και μάλιστα σε περιόδους κρίσης».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του από την ομάδα χάντμπολ τονίζοντας: «Η αγάπη και η στήριξη του κόσμου φαίνεται με αυτή την κίνηση των μηνυμάτων. Μάλιστα εμείς νιώθουμε αρκετά αυτή την στήριξη. Ο κόσμος είναι καλό που βοηθάει γιατί όντως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και χρειαζόμαστε κουράγιο για την συνέχεια».

Ο Στέλιος Σεραφείδης από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων σχολίασε με τη σειρά του: « Είμαι κι εγώ ένα κομμάτι της ΑΕΚ. Αυτή η κίνηση είναι πολύ έξυπνη και πρέπει να είχε γίνει πιο νωρίς. ΠΑΕ και Ερασιτεχνική πρέπει να είναι μια γροθιά».

 

Τελευταία Νέα