Στον τόπο του εγκλήματος

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Στον τόπο του εγκλήματος

bet365

Ο γεροΓιοβάισα απολαμβάνει την μπάλα περισσότερο τον χειμώνα από την θαλπωρή του εξοχικού του και ειδικά όταν υπάρχουν ματς όπως αυτό της Μπαρτσελόνα με την Σίτι. Ο Πεπ επιστρέφει στη Βαρκελώνη και εκείνος ποντάρει.

Αξιότιμοι αναγνώστες για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε ότι υπάρχει πολύ «ψωμί» στο live του gazzetta.gr για στοίχημα. Κάτι ήξερε ο κυρΓκατζέττας και μου έπρηξε τα συκώτια να το κάνω και αυτό. Έχεις καταλάβει, αξιότιμε αναγνώστη μου, ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Μαθημένος στα δύσκολα εδώ στα βόρεια λογικό θα μου πεις.

Για σήμερα, δεν υπάρχει άλλη συζήτηση από την επιστροφή του Πεπ στην Βαρκελώνη, στον τόπο του εγκλήματος. Αυτή τη φορά κανένας δεν είναι... νεροκουβαλητής και οι δύο προπονητές, που οδήγησαν την Μπαρτσελόνα στο τρεμπλ θα τεθούν και πάλι αντιμέτωποι. Την τελευταία φορά που ο Γκουαρδιόλα είχε βρεθεί στο «Καμπ Νόου» είχε ηττηθεί με 3-0 με την Μπάγερν. Φεύγοντας, μου θύμισε την μούρη μου κάθε φορά που έπρεπε να πάω στο Περμ, στην γενέτειρα της μητέρας μου, χειμώνα. Τέτοια απογοήτευση ούτε στον χειρότερο εχθρό σου...

Είναι οι προϋποθέσεις με την Μάντσεστερ Σίτι καλύτερες αυτή τη φορά; Δύσκολο. Γι’ αυτό και ο άσος έχει κατρακυλήσει στο 1,50. Βλέπετε, η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει και τα 4 ματς που έχει δώσει με την Σίτι, ενώ η μοναδική αγγλική ομάδα που έφυγε με νίκη από την Βαρκελώνη ήταν η Λίβερπουλ το 2007. Κάτι παθαίνουν φαίνεται οι Άγγλοι όταν φτάνουν στην Καταλωνία. Κάτι σαν εμάς τους Ρώσους, κάθε φορά που πηγαίναμε να επεκταθούμε νότια. Μάλλον η ζέστη θα φταίει. Μόνο προς τα πάνω ήμασταν άνετοι.

Το θέμα είναι ότι τότε οι Βαυαροί είχαν ταξιδέψει με μισή ομάδα και ο Πεπ ξέρει τα μυστικά της Μπαρτσελόνα. Ψηλά η ισοπαλία στο 4,75, ακόμη πιο ψηλά το διπλό στο 6,00. Η άλλη σταθερά είναι ότι μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια τους στον όμιλο είχαμε over, επιλογή που θα βρείτε στο 1,40. Από επίθεση άλλο τίποτα και οι δύο, με το over 3,5 στο 2,00. Μην ξεχνάτε ότι οι Καταλανοί έχουν σκοράρει και στα 17 τελευταία τους παιχνίδια στο Champions League εντός έδρας με συνολικά 52 γκολ!

Στον ρωσικό νότο η Ροστόφ υποδέχεται την Ατλέτικο. Η πρωτάρα απέναντι στην έμπειρη στις όχθες του ποταμού Ντον, που είχα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα. Με πλήγωσε, όμως, η Γιεκατερίνα και δεν ξαναπήγα από γινάτι. Ο Μπερντίεβ έκανε ένα θαύμα πέρυσι, βγάζοντας την ομάδα στο Champions League, ενώ έχει δημιουργήσει ένα φρούριο όπως εκείνο του Ντμίτρι Ροσόβσκι τον 18ο αιώνα, για να μου θυμίσει εκείνα τα ρομαντικά καλοκαιρινά βράδια. Τα καναρίνια τρέχουν αήττητο σερί 26 αγώνων εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις!

Αν μπορεί κάποιος να το σπάσει δεν είναι άλλος από τον Τσόλο στο κλουβί με τα καναρίνια. Ο τρελοΣιμεόνε έχει δημιουργήσει μία ομάδα που δέχεται γκολ με αίτηση, που δεν υποτιμά κανέναν και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μόλις 1 ήττα έχει στα 12 τελευταία εκτός έδρας ματς για το Champions League, δεν έχει χάσει ποτέ στη Ρωσία και το διπλό είναι στο 1,35.

Στα 5 από τα 6 τελευταία ματς των Μαδριλένων στη διοργάνωση είχαμε under, επιλογή που πληρώνει 1,727, ενώ θα βρείτε το N/G στο 1,50. Υπάρχει και ο συνδυασμός του διπλού με το under στο 2,875. Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 7 γκολ πέτυχε η Ατλέτικο με την Γρανάδα το Σάββατο. Η έκπληξη ήταν στο ότι ο Γκριζμάν δεν σκόραρε κανένα από αυτά! Στο 1,80 να βρει δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή το βαρύ πυροβολικό της Ατλέτικο λοιπόν. Αυτά αξιότιμε αναγνώστη μου, γιατί πρέπει να πάω βόλτα και την κυραΓιοβάισαινα πριν τα ματς μη με φάει η γκρίνια το βράδυ. Δεν υπάρχει χειρότερη κρεβατομουρμούρα μετά από βραδιά Champions League αξιότιμε αναγνώστη μου. Αν είσαι ακόμα ελεύθερος, να το θυμάσαι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα