«Πενήντα εκατομμύρια αν θέλετε τον Φερναντίνιο!»

Θάνος Σαρρής
«Πενήντα εκατομμύρια αν θέλετε τον Φερναντίνιο!»

bet365

Μολονότι η μεταγραφή του Φερναντίνιο στη Μάντσεστερ Σίτι έδειχνε τελειωμένη υπόθεση, οι δηλώσεις του Μιρτσέα Λουτσέσκου δείχνουν ότι μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα.

Το όνομα του Βραζιλιάνου μέσου έχει εδώ και καιρό ακουστεί για την Αγγλία, με τις Τσέλσι και Τότεναμ να κάνουν το προηγούμενο διάστημα προσπάθειες για να τον αποκτήσουν, οι οποίες έπεσαν στο κενό.

Πλέον, ο παίκτης έχει μπει στο στόχαστρο της Σίτι και τα ρεπορτάζ από την Ιταλία ήθελαν τους «Πολίτες» να έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη από τον Ιανουάριο, με τη Σαχτάρ να βάζει στα ταμεία της περίπου 30 εκατομμύρια. Ωστόσο, ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας ξεκαθάρισε ότι για να πάρει η ομάδα του Μάντσεστερ τον παίκτη θέλει 50 εκατομμύρια!

«Αν Η Σίτι θέλει τον Φερναντίνιο η ρήτρα είναι στα 50 εκατομμύρια ευρώ», τόνισε ορθά-κοφτά ο Μιρτσέλα Λουτσέσκου για να προσθέσει: «Αν οι παίκτες μας δεχτούν υψηλότερες προτάσεις από τη Σαχτάρ θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για τους βοηθήσουμε. Προς το παρόν, η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι στο επίπεδό μας», υποστήριξε!

 

Τελευταία Νέα