Ο Κριστιάνο θα το πάρει πάνω του!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο Κριστιάνο θα το πάρει πάνω του!

bet365

H μπάλα πάει στο πλεκτό τον τελευταίο καιρό και η ψυχολογία του γεροΓιοβάισα ανέβηκε στα ύψη. Αν βοηθήσει ο Κριστιάνο θα ανέβει περισσότερο...

Μπάλα είναι και γυρίζει η άτιμη! Σας είπα πως δεν θα κρατήσει αρκετά αυτό το κακό σερί. Κακό; Τραγικό... Ναι, τα λάθη μου τα ξέρω, τα δουλεύω σκληρά και βελτιώνομαι! Κάτι σαν τον Πεπ. Εγω σας τα λεγα από τον Νοέμβρη, πως τη Σίτι δεν την ξεγράφεις, γιατί στον πάγκο έχει μια... αλεπού από τη Βαρκελώνη. Είναι προπονητάρα ο Γκουαρδιόλα και τον έχω φαβορί για τελικό στο Champions League!

Θα ήμουν σίγουρος και για το διπλό απόψε στο Γκούντισον Παρκ, αλλά και η Εβερτον έχει... αλεπού στον πάγκο! Η διαφορά είναι πως ο Αντσελότι δεν έχει στα χέρια του τόσες λύσεις όσες έχουν οι «Πολίτες». Η Σίτι πυροβολεί ακατάπαυστα και δεν πρόκειται να σταματήσει, από τη στιγμή που έχει βρει τη «μαγική συνταγή». Η Εβερτον πήρε το μάθημά της με τη Φούλαμ, έφτιαξε τις λιγότερες φάσεις των τελευταίων μηνών και κόντρα στη Σίτι πιστεύω πως θα σκοράρει. Ναι, θα πάω με το Over 2.5 που το βρίσκουμε στο 1.60!

Την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι σκέφτεται τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ονειρεύεται ακόμα ένα τρόπαιο. Ναι, η Γιούβε έχει τα πάνω της και τα κάτω της, αλλά ο Πορτογάλος είναι το... Τσάμπιονς Λιγκ! Η Πόρτο δεν είναι η ομάδα - φόβητρο, δεν πατάει καλά στο πρωτάθλημα γι αυτό και θα δώσω από σήμερα τεράστια προβάδισμα πρόκρισης στην Κυρία. Διπλό στο 1.95 κι έφυγε για προημιτελικά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα