Το... 9.00 του ΜακΚίσικ και ο δρόμος τίτλου για τη Γιούβε!

Gazzetta team Gazzetta team
Το... 9.00 του ΜακΚίσικ και ο δρόμος τίτλου για τη Γιούβε!

bet365

Γιατί το... 9.00 έδειξε ποιος ξέρει από μπάσκετ! Ο γεροΓιοβάισα σκύβει το κεφάλι και βλέπει Γιούβε και γκολ στο Ολντ Τράφορντ.

«Θεωρώ πως θα δούμε ένα πολύ καλό ματς από τον Σακίλ ΜακΚίσικ. Δεν ξέρω αν θα είναι παρόμοιο με το περσινό, όμως θα τον στηρίξω για πρώτο σκόρερ στο 9.00» ήταν το χθεσινό μου σχόλιο για το ντέρμπι και πλέον δεν πιστεύω πως μπορεί να με αμφισβητήσει κανείς. H ζωή κάνει βόλτες, μια πάνω, μια κάτω... Εγω το μόνο που ξέρω σε αυτή τη ζωή είναι η καλή βότκα και το στοίχημα...

Πάμε στα σημερινά! Η Γιουβέντους είναι πολύ βελτιωμένη ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Λες κι εβαλε μπρος τη μηχανή για την αντεπίθεση. Δε θέλει να χάσει έδαφος και μια νίκη στο ντέρμπι είναι μεγαλύτερης σημασίας. Η Ρόμα με τον Φονσέκα στο τιμόνι της δεν πείθει στα μεγάλα ραντεβού και η παράδοση στο Τορίνο είναι σκέτη... κατάθλιψη. Πάμε με τον άσο για τη Γιούβε και δε θα μου φανεί παράξενο αν στο τέλος σηκώσει και κούπα!

Η ψυχολογία στους... εννέα ουρανούς! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το 9-0 με τη Σαουθάμπτον θέλει τη νίκη για να φτάσει τη συντοπίτισσα Σίτι στην κορυφή και να περιμένει να χάσει η Σίτι από τη Λίβερπουλ. Από την άλλη, η Εβερτον κέρδισε ηρεμία με το διπλό στο Λιντς και θα πάει στο «Ολντ Τράφορντ» χωρίς άγχος. Εχει καλούς μέσους, μπορεί να δημιουργήσει φάσεις και η «κόκκινη» άμυνα δεν είναι στα καλύτερά της. Πάμε λοιπόν με το Goal/Goal!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta team
Gazzetta team