Αποκλειστική Εκπαιδευτική Συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Αποκλειστική Εκπαιδευτική Συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και ΠΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Σε αποκλειστική εκπαιδευτική συνεργασία προχώρησαν και για το 2021 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δύο οργανισμοί από τη Θεσσαλονίκη, άρρηκτα συνδεδεμένοι με τη νέα γενιά. Ο εκπαιδευτικός όμιλος με έδρα στη Θεσσαλονίκη και παραρτήματα σε Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναρπαστική εμπειρία αθλητισμού και κατάρτισης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι σπουδαστές Προπονητικής θα κάνουν πρακτική εξάσκηση στο πλευρό των προπονητών των ακαδημιών και των επαγγελματικών ομάδων του ΠΑΟΚ. Οι σπουδαστές Β. Φυσικοθεραπείας, Β. Νοσηλευτικής και Διαιτολογίας θα έχουν την ευκαιρία για hands on πρακτική δίπλα στο έμπειρο ιατρικό επιτελείο και στην επιστημονική ομάδα διατροφολόγων. Οι σπουδαστές οικονομίας και διοίκησης, δημοσιογραφίας, αθλητικής δημοσιογραφίας και εφαρμοσμένων τεχνών θα συνεργαστούν με το πρωτοποριακό τμήμα marketing και new media της ΠΑΕ. Η καινοτόμα συνεργασία περιλαμβάνει ακόμα ενεργό συμμετοχή του τομέα αγροτικής κατάρτισης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη συντήρηση των γηπέδων, αλλά και συμμετοχή των τομέων γαστρονομίας και τουρισμού στις εκδηλώσεις της ΠΑΕ.

Για την εξέλιξη της υπάρχουσας συνεργασίας οι δύο πλευρές ετοιμάζουν μια σειρά από κοινές δράσεις που έχουν ουσιαστικά εκπαιδευτικούς σκοπούς και περιλαμβάνουν: επιμορφωτικά σεμινάρια, διαλέξεις, συμμετοχή εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε εξειδικευμένα Masterclasses, διοργάνωση συνεντεύξεων τύπου αθλητών και εκπαιδευτικές επισκέψεις σπουδαστών στους χώρους των γηπέδων.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με τους 12 τομείς σπουδών και τις 85 ειδικότητες που διαθέτει, προσφέρει στα παιδιά των ακαδημιών εκπαιδευτικές ευκαιρίες για σπουδές στην ειδικότητα της επιλογής τους με ειδικά προνόμια.

Με τη σειρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρει στους αποφοίτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επαγγελματικές ευκαιρίες σε συνεργασία με το Γραφείο Σταδιοδρομίας. Μέσα από τη συμμετοχή στις Ημέρες Καριέρας οι σπουδαστές των συναφών ειδικοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από συνέντευξη και να επιλεγούν για να καλύψουν μία από τις θέσεις πρακτικής άσκησης αλλά και εργασίας που θα είναι διαθέσιμες ανάλογα με τις ανάγκες της ΠΑΕ.

Τη συνεργασία ολοκληρώνουν μια σειρά από συνέργειες, όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων, οι διαγωνισμοί και μια σειρά από δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την κοινωνική προσφορά.

Η αποκλειστική εκπαιδευτική συνεργασία υπογράφτηκε από τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κύριο Χρυσόστομο Γκαγκάτση και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κύριο Ιωάννη Καρανταλή και συμπεριλαμβάνει κοινές εκπαιδευτικές ενέργειες, δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, διαγωνισμούς κι εκδηλώσεις.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 στα 50 χρόνια λειτουργίας του έχει παγιώσει μια σειρά συνεργασιών με εταιρίες που ηγούνται σε κάθε κλάδο. Εταιρίες που έρχονται σε καθημερινή επαφή με τη σπουδαστική κοινότητα, μεταδίδοντας εκτός από την τεχνογνωσία τους και όλη την επαγγελματική κουλτούρα τους. Με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει μία ακόμα μεγάλη συνεργασία, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.

Για να μάθετε περισσότερα για το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, να ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών και τις συνεργασίες του επικοινωνήστε εδώ!

 

Τελευταία Νέα