Να κοντράρω τον Ολυμπιακό; Βλέπω Φενέρ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Να κοντράρω τον Ολυμπιακό; Βλέπω Φενέρ!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα δεν κοιμάται πια τα βράδια... Ελπίζει άμεσα σε νίκες για να μην καταρρακωθεί ψυχολογικά...

Αγαπημένο 0/2 το Σάββατο και σας λέω αλήθεια την Κυριακή δεν είχα τη δύναμη να πετάξω το πάπλωμα για να γράψω αυτά που θέλω. Φίδια και κόμπρες έβλεπε ο γέρος στον ύπνο του και ψάχνει να βρει εχθρούς! Εβδομάδα με μπασκετάκι καλό κι αν δεν αλλάξει και τώρα το κακό ξεκίνημα, θα σταματήσω να γράφω για τον Γενάρη. Μια ψυχή μου είπε να κοντράρω τον Ολυμπιακό, γιατί η Μακάμπι παίζει πλέον όπως θέλει ο Σφαιρόπουλος! Πέντε νίκες στην τελευταία επτάδα αγώνων, αμυντικά βελτιωμένη. Αλλα δεν πάει το... χέρι μου να γράψω άσο. Το δικό σας πάει; Μήπως θέλετε να δείτε και τον Βεζένκοφ στους Οver 10.5 πόντους; Παιχταράς...

Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια και τα μυαλά στη... βότκα! Αυτή θα είναι ματσάρα και ποντάρω στους Τούρκους, το λέω ξεκάθαρα! Εκλεισε το 2020 με τις κολλητές νίκες επί Ολυμπιακού και Βιλερμπάν στην Πόλη και μπήκε στη νέα χρονιά με τον ίδιο τρόπο. Πέρασε από το Βελιγράδι, έστω κι αυτό το καλο παικτάκι ο Λορέντζο Μπράουν τη χάρισε με Buzzer - Beater. Καλό το Under 155,5, καλύτερη όμως η νίκη της Φενέρ!

Αν έδινε και κάτι άλλο, αυτό θα ήταν το διπλό της Μπαρτσελόνα στο χάντικαπ των 6,5 πόντων. Εδειξε κόντρα στη Βαλένθια πως συνήλθε από τις διαδοχικές γκέλες! Θα «καθαρίσει» τη Χίμκι και μετά θα τα δώσει όλα για τη νίκη κορυφής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα