Ligue 1: Προς κλείσιμο ο τηλεοπτικός πάροχος, στον «αέρα» τα έσοδα 2,84 δισ. ευρώ

Gazzetta team
Ligue 1: Προς κλείσιμο ο τηλεοπτικός πάροχος, στον «αέρα» τα έσοδα 2,84 δισ. ευρώ

bet365

Η κρίση στη γαλλική λίγκα μεγαλώνει, καθώς το κανάλι που έχει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος οδεύει προς κλείσιμο πέντε μήνες μετά τη δημιουργία του, γεγονός που βάζει σε κίνδυνο τα εξασφαλισμένα έσοδα των ομάδων ύψους 2,84 δισ. ευρώ!

«Χάος» και αβεβαιότητα επικρατεί στο Championnat, που εδώ και καιρό αντιμετωπίζει πρόβλημα στο τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη Mediapro για την καταβολή της ρήτρας από την περσινή σεζόν που διακόπηκε. Πλέον, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνα για το οικοδόμημα της Ligue 1, καθώς το Telefoot Chaine, το νεοσύστατο κανάλι του ομίλου που είχε αναλάβει τα δικαιώματά της για τέσσερα χρόνια, βρίσκεται κοντά στο κλείσιμο.

Όπως αναφέρει η «Equipe», οι διοικούντες το Μέσο ενημέρωσαν τους υπαλλήλους για το ενδεχόμενο ο σταθμός να κλείσει άμεσα, μόλις 5 μήνες από τη δημιουργία του, σε ένα ενδεχόμενο που προκαλεί τρόμο τόσο για το ανθρώπινο δυναμικό όσο και για τη γαλλική λίγκα. Κι αυτό διότι θα βρεθούν αυτομάτως στον «αέρα» τα εξασφαλισμένα έσοδα των 20 ομάδων, που ανέρχονται σε 2,8 δισεκατομμύρια ευρώ σε βάθος τετραετίας.

 

Τελευταία Νέα