Σόλσκιερ πρόσεξε μη σε γράψει η ιστορία...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Σόλσκιερ πρόσεξε μη σε γράψει η ιστορία...

bet365

Πόνταρα στην Εφές κι έφαγα... ξερό ψωμί για τιμωρία. Σύντροφοι επέστρεψα για να βάλω τέλος στην κατρακύλα! Σόλσκιερ βάλε το χέρι σου να σωθώ!

Σύντροφοι καλησπέρα... Ξεκουράστηκα το σαββατοκύριακο, γιατί αν δεν το έκανα η κατρακύλα θα συνεχίζοταν και θα έφτανε μέχρι το Κρεμλίνο κι εκεί θα με πετσόκοβε ο Πούτιν με αυτά που γράφω. «Εφές και ξερό ψωμί» πρότεινα την Παρασκευή, αλλά οι Τούρκοι... φρόντισαν να με εκθέσουν!

Οι δρόμοι όλοι θα οδηγήσουν στο...τρελάδικο αν συνεχίσω έτσι. Μπορεί να το γλίτωσα με το χωρισμό από τη Σβετλάνα, αλλά δε θα μείνω όρθιος αν δεν κερδίσω στο Champions League.

Oλε Γκούναρ Σόλσκιερ το νου σου... Εξι ήττες στα πρώτα δέκα ματς του στο Champions League δεν έχει κάνει κανένας κόουτς αγγλικής ομάδας. Μη γίνεις εσύ ο πρώτος... Αμαρτία! Γι αυτό θα σε στηρίξω, γιατί ξέρω οτι εκτός έδρας παίζεις καλό ποδόσφαιρο και παίρνεις αυτό που θες. Για να κερδίσει η Λειψία θα χρειαστεί να κάνει το τέλειο παιχνίδι και χωρίς Ουπαμεκανό δύσκολα θα τα καταφέρει. Πάμε με διπλό στο DNB κι επειδή λατρεύω αυτόν τον παιχτάρα, τον Μπρούνο τον στηρίζω να σκοράρει.

Το μυαλό στη Λειψία, το βλέμμα στη Βαρκελώνη. Οι κορυφαίοι τα λένε ξανά και το Over 2.5 μου αρέσει τρελά. Μέσι vs Κριστιάνο και στόχος να δώσουν μια διαφορετική παράσταση. Δεν έχουν άγχος. Η Μπαρτσελόνα δημιουργεί αρκετά και τα… τρώει μόνη της, η δε Γιουβέντους χρειάζεται μίνιμουμ τρία (ή 0-2) για να διεκδικήσει την πρώτη θέση και θα μπει δυνατά από την αρχή. Ελπίζω να μην πάω στο τρελάδικο σύντροφοι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα