Ο Καβάνι έχει... δώρο για την Παρί!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο Καβάνι έχει... δώρο για την Παρί!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα θέλει να μπει με το δεξί στον Δεκέμβριο και βλέπει τον Καβάνι να έχει... δωράκι για την πρώην του ομάδα.

Σύντροφοι, ο Νοέμβριος είχε τα πάνω του, τα κάτω του, μετά τα πολύ κάτω του και μετά τον πάτο του κουβά. Ειδικά, το τελευταίο μας ραντεβού ήταν σκέτο... χάλι. Νέος μήνας, νέα μυαλά, καλύτερη ψυχολογία και η... βότκα στην άκρη την ώρα των προβλέψεων! Champions League και το βλέμμα... εδώ κοντά, στο Κράσνονταρ! Οι σύντροφοι έχασαν και τα δυο εντός έδρας παιχνίδια στον όμιλο με συνολικά τέρματα 1-6. Στον αντίποδα, μία νίκη στα 11 τελευταία ματς η Ρεν, που μετρά 11 ήττες στα 13 τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά στους ομίλους. Προσέξτε όμως, τα Οver 2.5 είναι τα 6 από τα 8 πιο πρόσφατα. Πάμε λοιπόν με το Goal/Goal, ενώ θα μπορούσα να δω και την Κράσνονταρ να σκοράρει πρώτη. Για δείτε το και σεις...

Πάμε και στην αγαπημένη Γιουνάιτεντ! Κι εκεί που ο Σόλσκιερ μάζευε τα πράγματά του για τη... Νορβηγία, ο Καβάνι και ο Μπρούνο του έβαλαν τη βαλίτσα στην άκρη και θέλουν να τον κάνουν τον δεύτερο τεχνικό μετά τον Λουίς Ενρίκε με τρεις σερί νίκες εις βάρος της Παρί. Δε βλέπω να χάνει απόψε η Μάντσεστερ, δε με πείθει η Παρί και ο Καβάνι πιστεύω πως έχει... δωράκι. Πάμε σύντροφοι με το 1Χ στο Ολντ Τράφορντ και σκόρερ anytime τον Ουρουγουανό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα