Γιατί ο Μέσι ξέρει να κερδίζει χωρίς τον Μπαρτομέου!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γιατί ο Μέσι ξέρει να κερδίζει χωρίς τον Μπαρτομέου!

bet365

Ο Μπερτομέου έφυγε και η Μπαρτσελόνα... πανηγυρίζει! Οι παίκτες το έδειξαν στο Τορίνο, είναι έτοιμοι να το δείξουν και στη LaLiga.

Τι... μάτι είναι αυτό ρε σύντροφοι! Μια εβδομάδα ο γεροΓιοβάισα τα είδε όλα σωστά και η κακή ενέργεια ήρθε και σκίασε τη ρωσική στέπα. Πως σπάει η κατάρα; Με απανωτά ταμεία το σαββατοκύριακο! Μπορούμε;

Πάμε με Τσέλσι, είδα το ματς στην πατρίδα και πραγματικά το δεύτερο ημίχρονο των Μπλε με εντυπωσίασε. Στο πρόγραμμα δεν ήταν εύκολο τις τελευταίες μέρες, όμως το ρόστερ είναι μεγαλύτερο και ο Φρανκ Λάμπαρντ καλείται να το διαχειριστεί κατάλληλα. Η Μπέρνλι έχει πρόβλημα στο γκολ και η Τσέλσι έχει το πάνω χέρι. Μπορεί να επιβληθεί και θα στηρίξω το διπλό των Λονδρέζων. Ο ρυθμός της Τσέλσι ήταν εξαιρετικός, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης και δε βλέπω το λόγο να μη συνεχίσει ανάλογα και στο πρωτάθλημα.

Δεύτερη επιλογή η Μπάρτσα! Μετά από ήττα σε clasico και η Μπάρτσα στα... καλύτερά της. Τι μεσολάβησε; Ο Μπαρτομέου παραιτήθηκε το βράδυ της Τρίτης και άλλαξε εντελώς τη διάθεση και το κλίμα. Μάλλον επηρεάστηκαν και οι ίδιοι οι παίκτες, άλλωστε την Τετάρτη στο Τορίνο η ομάδα του Κούμαν ήταν εξαιρετική και νίκησε δίκαια τη Γιουβέντους. Ναι, ήταν οφσάιντ και τα τρία γκολ του Μοράτα. Η Αλαβές φιλοξενεί τη Μπάρσα, έχει μόλις ένα γκολ στα τελευταία οκτώ στο «Μεντιθορόθα» και δεν της δίνω ελπίδες για πολλά πράγματα. Διπλό και για τους Καταλανούς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα