Πιο ξεκούραστη η Αζαρένκα

Book-nomikarios Book-nomikarios
Πιο ξεκούραστη η Αζαρένκα

bet365

Σήμερα έχουμε τα ημιτελικά του US Open στο τένις γυναικών, όλοι θα δουν το ζευγάρι των πιο ισχυρών brand names, αυτών της Γουίλιαμς και της Αζαρένκα και ο Book-nomikarios αναλύει γιατί η ευρωπαία αθλήτρια έχει το προβάδισμα...
ΣΕΡΕΝΑ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ - ΑΖΑΡΕΝΚΑ

Oύτε 1, ούτε 2, ούτε 3, αλλά... 22 φορές έχουν παίξει αντίπαλες Σερένα - Βικτόρια (για την ακρίβεια 21, καθώς το 2013 στο Μπρισμέιν η Βίκα δεν κατέβηκε και η Σερένα πήρε το ματς άνευ αγώνος) και οι νίκες είναι 18-4 για την 39άχρονη Αμερικάνα.

Μητέρες και οι 2 πλέον, πρώην Νο1 στη ράνκινγκ λιστ, η Σερένα ψάχνει το ΧΡΥΣΟ 24ο γκραντ σλαμ για να φτάσει την Μάργκαρετ Κουρτ, η Αζαρένκα μόλις το 3ο της.

Η Σερένα ψιλοταλαιπωρήθηκε στα 3 προηγούμενα ματς. Πήγε στα 3 σετ με τη Στέφενς, το αυτό και με τη Σάκκαρη όπου ήταν ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ απ' την ήττα στο 2ο σετ, ενώ βρέθηκε με μπρέικ πίσω στο 3ο σετ, ενώ και χθες με τη Πιρόνκοβα έχανε 0-1 και ήταν μπρέικ πίσω, για να καταφέρει με πάθος, κλάση και ψυχή να γυρίσει το ματς. Ωστόσο, ξεκάθαρα σπατάλησε πολλές δυνάμεις σ' αυτά τα ματς και στα 39 της μπορεί να της φτάνουν, αλλά δεν της περισσεύουν.

Η Βίκα έχει βρει ρυθμό ! Πήρε το τουρνουά στο Σινσινάτι και συνεχίζει ακάθεκτη και στο US Open. Τελευταία της ήττα απ' την αδερφή της Σερένα, τη Βένους στο Λέξινγκτον. Χθες ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ τη Μέρτενς με 12-1 γκέιμς, άνετα και ξεκούραστα. Νωρίτερα είχε διασύρει τη συμπατριώτισσά της Σαμπαλένκα, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στη Σβιάτεκ, με τη Χάας έκανε προπόνηση και ουσιαστικά τα ψιλοχρειάστηκε μόνο με την Καρολίνα Μουτσόβα που την κέρδισε 2-1 σετ, με δυσκολία στο τελευταίο.

Oι αρχικές αποδόσεις έχρισαν φαβορί τη Σερένα στο 1.80 και την Αζαρένκα στο 2.00. Λίγες ώρες μετά, οι μπουκ διόρθωσαν το λάθος τους και πρόσφεραν φαβορί την αθλήτρια απ' τη Λευκορωσία.

Η Αζαρένκα έχει περισσότερες δυνάμεις, παίζει εξαιρετικά και δεν είναι άπειρη σε υψηλό επίπεδο για να "λυγίσει" όπως η Μαρία Σάκκαρη ή η Στέφενς ή Πιρόνκοβα που ουδέποτε είχε μάθει να πρωταγωνιστεί. Αντίθετα, η Αζαρένκα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση που ΔΕΔΟΜΕΝΑ κάποια στιγμή θα κληθεί ν' αντιμετωπίσει στο ματς και αν την ξεπεράσει, τότε τα πράγματα θα είναι μεταφορικά και κυριολεκτικά στο δικό της χέρι.

US OPEN WOMEN : ΣΕΡΕΝΑ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ - ΑΖΑΡΕΝΚΑ -> ΑΖΑΡΕΝΚΑ (1.80)

ΥΓ. Περισσότερα tips στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).