Μπόρνμουθ - Κρίσταλ Πάλας 0-2: Με σούπερ «Μίλι» βλέπει... Ευρώπη! (vid)

Gazzetta team
Μπόρνμουθ - Κρίσταλ Πάλας 0-2: Με σούπερ «Μίλι» βλέπει... Ευρώπη! (vid)

bet365

Ο Μιλιβόγεβιτς ήταν εντυπωσιακός, πέτυχε γκολάρα και η Κρίσταλ Πάλας με το διπλό (2-0) στο «Vitality Stadium» βλέπει Ευρώπη! Κάτω από τη ζώνη η Μπόρνμουθ.

Restart ονειρεμένο για την Κρίσταλ Πάλας, η οποία επικράτησε 2-0 στο Vitality Stadium της Μπόρνμουθ και βρίσκεται πλέον στο -4 από την πεντάδα. Οι Λονδρέζοι είχαν τον Μιλιβόγεβιτς σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Σέρβο να πετυχαίνει γκολάρα και να ανοίγει τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη. Αντίθετα, η Μπόρνμουθ ήταν εκτός ρυθμού, έδειξε λιγότερα απ΄ όσα έπρεπε να παρουσιάσει και παρέμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Αλλωστε, με 8 βαθμούς στα 13 τελευταία ματς δεν μπορεί να ζητά περισσότερα...

Eξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι η Πάλας, πήρε τον έλεγχο από την αρχή και στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ! Ο Μιλιβόγεβιτς με άψογη εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-0. Ηταν το 27ο τέρμα του στην Premier League και τα 24 από αυτά προέρχονται από στημένα (21 πέναλτι, 3 φάουλ). Οι Λονδρέζοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, πίεσαν και στο 23' ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ζαχά και Φαν Αανχολτ συνδυάστηκαν και ο Αγιού με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το 2-0. Μάλιστα, πριν τη διακοπή, η Πάλας είχε σκοράρει μόλις επτά τέρματα στο α' μέρος, τα λιγότερα από κάθε άλλη στη διοργάνωση. Παράλληλα, είχε να πετύχει δυο γκολ στο πρώτο 45λεπτο την περσινή τελευταία αγωνιστική (3 κόντρα στη Μπόρνμουθ). Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του ματς, οι «Αετοί» είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στην επανάληψη παίρνοντας ένα εύκολο τρίποντο που τους κάνει να ονειρεύονται... Ευρώπη!

 

Τελευταία Νέα