Bundesliga: Ένταση στην τηλεδιάσκεψη για άνοδο-υποβιβασμούς, αναβλήθηκε η απόφαση

Gazzetta team
Bundesliga: Ένταση στην τηλεδιάσκεψη για άνοδο-υποβιβασμούς, αναβλήθηκε η απόφαση

bet365

Το ζήτημα των υποβιβασμών και των προβιβασμών στις δύο κατηγορίες της Bundesliga παίρνει αναβολή μίας εβδομάδας μετά την άκαρπη τηλεδιάσκεψη των 18 ομάδων, κατά την οποία μάλιστα τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Παράταση μέχρι την επόμενη Πέμπτη (21/5) παίρνει η οριστική απόφαση της Bundesliga για το τι θα γίνει με τις θέσεις ανόδου και υποβιβασμού στις δύο κατηγορίες.

Στην τηλεδιάσκεψη που διεξήχθη την Τετάρτη το πρωί για τις 18 ομάδες της πρώτης κατηγορίας, τέθηκε επί τάπητος η πρόταση της DFL να καθοριστούν όλες οι θέσεις με βάση την βαθμολογική κατάταξη σε περίπτωση οριστικής διακοπής.

Παρά την αρχική ψηφοφορία, όμως, με ψήφους 10 υπέρ, 8 κατά, ακολούθησαν έντονες διαφωνίες σύμφωνα με το «Kicker» με τα πνεύματα να οξύνονται στην τηλεδιάσκεψη κι έτσι η τελική απόφαση αναβλήθηκε για μια εβδομάδα αργότερα (14/5 το αρχικό πρόγραμμα).

Σημειώνεται ότι ενόψει και της επανέναρξης, Βέρντερ Βρέμης και Πάντερμπορν βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και Αρμίνια Μπίλεφελντ μαζί με την Στουτγκάρδη στις θέσεις ανόδου της 2ης κατηγορίας.

 

Τελευταία Νέα