Σαν σήμερα: Το πάρτι τίτλου της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και η επιστροφή στην κορυφή μετά από 24 χρόνια (pics & vid)

Κώστας Τόπας
Σαν σήμερα: Το πάρτι τίτλου της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και η επιστροφή στην κορυφή μετά από 24 χρόνια (pics & vid)

bet365

Σαν σήμερα το 2018, ΑΕΚ έβαλε στην τροπαιοθήκη της, τον 12ο τίτλο πρωταθλήματος. Στις 22 Απριλίου 2018, η Ενωση μπροστά σε περίπου 60.000 κόσμο επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού σε μία ξεχωριστή φιέστα, κατακτώντας και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ενας τίτλος ο οποίος έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Δικέφαλο καθώς μετά από 24 χρόνια έφτασε σε αυτή τη σπουδαία διάκριση. Η ΑΕΚ χρειάστηκε μόλις πέντε χρονιά μετά την «μαύρη» σελίδα στην ιστορία της για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον καλύτερο τρόπο. Με την κατάκτηση αυτού του τίτλου.

Αυτή η χρονιά παραμένει ορόσημο για τους φίλους της ΑΕΚ, βλέποντας την ομάδα τους να κατακτάει το πρώτο πρωτάθλημα μακριά από το σπίτι της. Μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Παρ' όλα αυτά, πλέον βλέπουν το όνειρο τους να παίρνει σάρκα και οστά και έτσι δεν θα αργήσει η στιγμή όπου θα πατήσουν και πάλι τα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Χαρά, συγκίνηση, υπερηφάνεια, και ικανοποίηση είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα των φίλων της Ενωσης εκείνη τη βραδιά.

Στο «κιτρινόμαυρο» ΟΑΚΑ είχε στηθεί πάρτι από νωρίς, με τον κόσμο να μην μπορεί να περιμένει για να αποθεώσει τους πρωταθλητές, στη φιέστα με τον Λεβαδειακό.

Οσον αφορά το παιχνίδι, είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 12' ο Μπακασέτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, άνοιξε λογαριασμό για την ομάδα του ενώ στο 33' ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα, με δυνατό αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Το τελικό σφύριγμα, βρήκε την ΑΕΚ νικήτρια και παράλληλα πρωταθλήτρια, μετά από 24 χρόνια. Παίκτες, προπονητές και κόσμος έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν με τη ψυχή τους, γι' αυτό το σπουδαίο επίτευγμα.

Αυτή ήταν η πρώτη φιέστα για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς λίγες ημέρες αργότερα, ακολούθησε η απονομή στη Ριζούπουλη και στη συνέχεια οι πανηγυρισμοί στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Τελευταία Νέα