Ερχεται ο Τηλεμαραθώνιος αλληλεγγύης του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr!

Gazzetta team
Ερχεται ο Τηλεμαραθώνιος αλληλεγγύης του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr!

bet365

Μια υπέροχη πρωτοβουλία, μια ενέργεια που φανερώνει πόσο ενεργοί και κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι είναι οι Ελληνες ποδοσφαιριστές και όλοι οι αθλητές γενικότερα, είναι πλέον στην τελική ευθεία της.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο, εδώ στην εκπομπή του gazzetta.gr « #μένουμεσπίτι, #περνάμεκαλά», ο Γιώργος Μπαντής, πρόεδρος του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων ποδοσφαιριστών), την ερχόμενη Παρασκευή 3 Απριλίου ξεκινά εδώ στο gazzetta.gr o τηλεμαραθώνιος αλληλεγγύης, όλων των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο, όλων των Eλλήνων αθλητών επί της ουσίας, για την ενίσχυση με ιατρικό εξοπλισμό των νοσοκομείων της χώρας και φυσικά των γιατρών που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης με την πανδημία του κορονοϊού.

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία των ανθρώπων που θαυμάζουμε για το αγωνιστικό πνεύμα τους, για τις αθλητικές ικανότητές τους, για το ταλέντο τους, τους οποίους τώρα θα γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα και για την κοινωνική δράση τους.

Φυσικά εμείς εδώ στο gazzetta ανταποκριθήκαμε με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του ΠΣΑΠ και από κοινού θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε έναν τηλεμαραθώνιο που θα συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού που θα παραδοθεί στα νοσοκομεία της χώρας για την ενίσχυσή τους στην μάχη με την πανδημία του κορονοϊού.

Φυσικά πέρα από τη στήριξη των ποδοσφαιριστών και των αθλητών γενικότερα, θα χρειαστούμε τη στήριξη του καθενός από εσάς που έστω και νοερά αυτή τη φορά θα κληθεί να σταθεί στο πλευρό του αγαπημένου του παίκτη και να συνεισφέρει με όποιον τρόπο μπορεί σε αυτή την προσπάθεια.

Τις επόμενες ημέρες, ο ΠΣΑΠ, οι ποδοσφαιριστές και οι αθλητές γενικότερα, αλλά και εμείς εδώ από το gazzetta.gr θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τον τρόπο συγκέντρωσης χρημάτων.

Για την ώρα δίνουμε όλοι ένα μεγάλο ραντεβού για την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 18.00. Σας περιμένουμε όλους...

 

Τελευταία Νέα