Τελωνειακοί βρήκαν ανθρώπινο εγκέφαλο σε βάζο (pic)

Gazzetta team
Τελωνειακοί βρήκαν ανθρώπινο εγκέφαλο σε βάζο (pic)

bet365

Τελωνειακοί ανακάλυψαν έναν ανθρώπινο εγκέφαλο μέσα σε βάζο στη διάρκεια ελέγχου!

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν Αμερικανοί τελωνειακοί, που πραγματοποίησαν έλεγχο σε ταχυδρομικό φορτηγό από τον Καναδά, καθώς ανακάλυψαν έναν ανθρώπινο εγκέφαλο μέσα σε βάζο!

Όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία των Αμερικανικών Τελωνίων, ο εγκέφαλος εντοπίστηκε στο πέρασμα του Blue Water, ανάμεσα στο Μίσιγκαν και την επαρχία του Οντάριο, στις 14 Φεβρουαρίου, και βρισκόταν σε συσκευασία με την εξής ετικέτα: «Είδος Παλαιάς Διδασκαλίας». Το δέμα ταχυδρομήθηκε από το Τορόντο και είχε προορισμό την Κενόσα στο Γουινσκόνσιν.

«Ανοίγοντας την αποστολή, οι τελωνειακοί βρήκαν το πακέτο, που περιείχε δείγμα από ανθρώπινο εγκέφαλο μέσα σε ένα γυάλινο βάζο, χωρίς, ωστόσο, να συνοδεύεται από χαρτιά, που να δικαιολογούν τη νόμιμη εισαγωγή του στις ΗΠΑ», ανέφερε η υπηρεσία.

Ο διευθυντής της τελωνειακής υπηρεσίας, Μάικλ Φοξ, τόνισε πως το Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (CDC), αλλά και το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ έχει θεσμοθετήσει αυστηρούς κανονισμούς σχετικά με την εισαγωγή «τέτοιων αποστολών».

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που Αμερικανοί τελωνειακοί βρίσκουν περίεργα πράγματα στη διάρκεια ελέγχων...

Το 2014, ερευνητές στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες «ανακάλυψαν» 67 γιγάντια αφρικανικά σαλιγκάρια, που είχαν αποσταλεί από τη Νιγηρία με προορισμό την Καλιφόρνια. Τα σαλιγκάρια αποτεφρώθηκαν, καθώς απαγορεύονται στις ΗΠΑ.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα