Ιντερ – Φιορεντίνα 2-1: Στα ημιτελικά οι Νερατζούρι (vid)

Gazzetta team
Ιντερ – Φιορεντίνα 2-1: Στα ημιτελικά οι Νερατζούρι (vid)

bet365

Σε μονή νοκ άουτ συνάντηση, η Ιντερ επικράτησε 2-1 της Φιορεντίνα και βρέθηκε στους “4” του Coppa Italia, όπου την περιμένει η Νάπολι.

Με τρεις ισοπαλίες (όλες 1-1) στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του Καμπιονάτο η Ιντερ έδειχνε να μην πατάει καλά. Οπότε, αν και έπαιζε εντός σε μονό νοκ άουτ τη Φιορεντίνα για τα προημιτελικά του Coppa Italia, δεν μπορούσε να θεωρηθεί απόλυτο φαβορί. Τελικά έστω και δύσκολα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου την περίμενε η Νάπολι.

Ο τέλειος συνδυασμός και η λάθος αντίδραση της άμυνας των Βιόλα, οδήγησε στο 1-0 εξ επαφής από τον Καντρέβα (44'). Ο Κάσερες ισοφάρισε με κεφαλιά (60'), αλλά οκτώ λεπτά αργότερα με μονοκόμματο σκαστό σουτ από το ημικύκλιο ο Μπαρέλα έδωσε την πρόκριση στους Νερατζούρι, με τους οποίους έκανε ντεμπούτο και ο Κρίστιαν Ερικσεν.

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι, Γκοδίν, Γιανγκ, Καντρέβα (77' Μόουζες), Βεσίνο, Μπαρέλα, Αλέξις Σάντσες (66' Ερικσεν), Λαουτάρο Μαρτίνες, Λουκάκου (88' Εσπόζιτο)

Φιορεντίνα (Τζουζέπε Ιακίνι): Τερατσάνο, Κάσερες, Τσεκερίνι, Ενρίκε, Λιρόλα (85' Γκεζάλ), Μιλένκοβιτς, Μπάντελι (56' Κουτρόνε), Μπενάσι, Πούλγκαρ, Βλάχοβιτς, Κιέζα (80' Σοτίλ).

 

Τελευταία Νέα