Απόψε έχει... φαβορί!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Απόψε έχει... φαβορί!

bet365

No bet στους «αιωνίους» και γλιτώσαμε τις κατάρες! Απόψε όμως έχει ματσάρες και ο γεροΓιοβάισα υπόσχεται...

Σύντροφοι καλησπέρα! Σαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν αισθάνθηκα βλέποντας φωτογραφίες του πάνω στο άσπρο άλογο. Σέλωσα τη Γιούλια κι έτρεξα σαν τον άνεμο, θα περνούσα και στη Μογγολία, αλλά δεν ήμουν ευπρόσδεκτος. Οχι, δεν έχουν μάθει κι εκεί πως είμαι... γκαντέμης, αλλά τα σύνορα είναι κλειστά λόγω του «Μαύρου θανατου», όπως αποκαλείται η βουβωνική πανώλη, σκότωσε τον 14ο αιώνα 50 εκατομμύρια ανθρώπους. Πολλοί θα ευχηθήκατε... «Πέρασε τα σε και ρε Γιοβάισα μήπως και σε ξεφορτωθούμε».

Σύντροφοι, «δεν πάω πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω», όπως και λέει κι ένα παλιό άσμα της Μογγολίας.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Απόψε έχει μπάσκετ, ναι, έχει και Παναθηναϊκό, αλλά μην ανησυχείτε, θα τον αφήσω στην άκρη μέχρι να βρουμε όλοι ρυθμό. Θέλω να ευχαριστήσω τους αληθινούς φίλους που μου έστειλαν μηνύματα στο νέο μου email και ζητούσαν εκτός από προβλέψεις, να τους λύσω και τα προσωπικά του. Συντρόφια, μαντάρα τα έκανα και αν δεν έτρεχα στα μοναστήρια θα έτρεχα γυμνός στη στέπα!

Δεν θα σας κουράσω, απλός και λιτός! Η Ρεάλ βελτιώνεται, η Ζαλγκίρις αγκομαχάει. Ακόμα και αν δεν... αδικηθεί όπως με την Αρμάνι, η Βασίλισσα είναι εξαιρετική, ποιοτικότερη, κι αν πιστέψω κάτι φίλους από το Κάουνας, ο Σάρας θα χει δύσκολη χρονιά φέτος. Μάλλον στην τελευταία του στη Λιθουανία... Ο γέροΓιοβάισα ξέρει!

Μετά το διπλό της Ρεάλ (-5.5), πάμε με τον άσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (-6.5). Δεν έχει ανάλυση τρελή, ντέρμπι δε θα είναι για κανένα λόγο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο. Θα την... τρέξει η ΤΣΣΚΑ κι αν προσέξει το μακρινό σουτ της Χίμκι θα πάρει εύκολα το ματς.

Γιάννη Σφαιρόπουλε η τύχη σου χρωστάει μια μεγάλη νίκη. Μίλαν Τόμιτς σε αγαπάμε γιατί είσαι ωραίος τύπος, έχεις κάνει ψαγμένη ομάδα, αλλά η Μακαμπί θα νικήσει εύκολα (-7.5).

Τα λέμε σύντροφοι την Κυριακή το πρωί και μην ξεχνάτε να στέλνετε emails ([email protected])

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα