ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η μετάνοια του γεροΓιοβάισα!

Η μετάνοια του γεροΓιοβάισα!

Η μετάνοια του γεροΓιοβάισα!

«Εσείς είστε η ασπίδα μου, φυλάξτε με από τη θλίψη! Είναι η δική μου προσευχή μετάνοιας προς εσάς...». Σύντροφοι είναι γλυκό το πιοτό της... αμαρτίας και γω έκανα πολλές!  

Σκόρπιες σκέψεις, χαμένα λόγια. Τα βήματα από το λογιστήριο απέχουν λίγα μέτρα, τα πόδια είναι βαριά, τα συναισθήματα με πνίγουν. Πριν λίγους μήνες ήμουν στα ίδια μέρη, εκεί, με τον κυρ Γκατζέττα να θυμόμαστε τα παλιά παρέα με Vodka Iordanov. Διάολε, πέρασα ωραίες στιγμές, ναι, τότε που τα ταμεία ήταν διαδοχικά και τα χαμόγελα πολλά! 

Σας αγάπησα ρε σατανάδες, αλλά η αγάπη πονάει, βγάζει αγκάθια όταν δεν τη σέβεσαι και γω φέρθηκα άσχημα. Η αλαζονεία δε με άφησε να αφουγκραστώ τον πόνο σας, τις κραυγές αγωνίας για τη στοιχηματική μας κατρακύλα. 

«Γέρο, το δυστύχημα δεν ήταν... δυστύχημα, το δυστύχημα ήσουν ΕΣΥ» μου έγραψε ένας φίλος και ράγισε την παγωμένη μου καρδιά. 

Οταν ο κυρΓκατζέττας με προσγείωσε ήταν αργά, το κακό είχε συμβεί. Ολοι εσείς που με πιστέψατε μου είχατε ήδη γυρίσει την πλάτη! Γιατί άργησα να επιστρέψω από τις διακοπές; Γιατί πίστεψα τυφλά την ομάδα του Σκουρτόπουλου; Γιατί, γιατί, γιατί... Χιλιάδες ερωτήσεις, μα μια απάντηση. Η αλαζονεία ήταν ο κακός μου σύμβουλος!

«Κυρ Γκατζέττα το σώζω;» ρώτησα, δε μου έγνεψε, με άφησε να αποφασίσω αν πρέπει να μπω ή όχι στο λογιστήριο! Ρωτάω λοιπόν εσάς, τους συντρόφους μου «Το σώζω»;

«Θα πλανηθώ με κάθε τρόπο. Δεν θα ξαναμαρτήσω. Φέρθηκα άδικα απέναντι σας και υπήρξα άδικος, Δεν θα το ξανακάνω. Απαρνιέμαι την αλαζονεία, απαρνιέμαι την αδιαφορία. Λυτρώστε την ψυχή μου από καθετί που είναι αντίθετο στην αγωνία σας.

Εσείς είστε η ασπίδα μου, φυλάξτε με από τη θλίψη»! Είναι η δική μου προσευχή μετάνοιας προς εσάς.

Υγ1: Δεν με άφησε ο ΚυρΓκατζέττας να κάνω προβλέψεις για τον Τελικό!

Υγ2: Τα λέμε πάλι όταν στεγνώσει η σαμπάνια στο Πεκίνο!